Παγκόσμιος συναγερμός για το "Kiki challenge"! Τι πρέπει να ξέρετε για το νέο παιχνίδι θανάτου!

Τι είναι το Kiki Challenge;

Παγκόσμιος συναγερμός για το

Αυτή η νέα μόδα πραγματικά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Το "Kiki challenge" είναι η εξαιρετικά επικίνδυνη νέα τάση στο ίντερνετ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα, και πάρα πολλά ατυχήματα παγκοσμίως. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Έχασε τη ζωή του οδηγός από ανατροπή νταλίκας!

Πανικός έχει προκληθεί σε όλη την υφήλιο με τη νέα αυτή πρόκληση και δικαιολογημένα, καθώς τγα αποτελέσματα της περισσότερο τραγικά μπορεί να είναι, παρά ξεκαρδιστικά όπως ισχυρίζονται κάποιοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κωμικός του διαδικτύου ονόματι Shiggy δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «In my Feelings» του γνηωστού ράπερ Drake. Το βίντεο έγινε απευθείας viral και χιλιάδες νέοι δεν δίστασαν να το... τραβήξουν λίγο και να το κάνουν μόδα.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Εισαγγελική έρευνα! Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι;

Όποτε λοιπόν, από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι In my feelings, αυτός που είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόσκληση βγαίνει από το αυτοκίνητο, αφήνει την πόρτα ανοιχτή και αρχίζει να χορεύει στη μέση του δρόμου αδιαφορώντας για το εάν περνούν αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Οι ιστορίες των επιζώντων 20 μέρες μετά την τραγωδία που θα σας συγκλονίσουν! (φωτογραφίες)

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει απίστευτα αρνητικές επιπτώσεις και δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν ήδη λάβει χώρα σε όλο τον κόσμο.

Απ'όσο γνωρίζουμε, στα πλαίσια της πρόκλησης αυτής ένας νεαρός παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του φίλου του, γλιτώνοντας με γρατσουνιές, ενώ μία 18χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της, καθώς τη χτύπησε αυτοκίνητο και διακομίστηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο.

Συνιστάμε σε όλους προσοχή και καλύτερα θα ήταν να αποφεύγουμε τέτοια ανούσια, και κυρίως θανατηφόρα παιχνίδια.