Τραγωδία Γιαννιτσά: Δέχτηκε φυσίγγια από αγριογούρουνο! Η κατάσταση της υγείας της 22χρονης αδερφής της!

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων!

Τραγωδία Γιαννιτσά: Δέχτηκε φυσίγγια από αγριογούρουνο! Η κατάσταση της υγείας της 22χρονης αδερφής της!

Σε πολύωρη επέμβαση υποβλήθηκε η 22χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε από τα σκάγια στο χέρι. Κίνδυνος για τη ζωή της δεν υπάρχει αλλά η κοπέλα δέχθηκε στον αγκώνα βλήμα για αγριογούρουνο και οι γιατροί παλεύουν για να αποκαταστήσουν την λειτουργικότητα της άρθρωσης. Χωρίς να είναι βέβαιο το αποτέλεσμα.

Ο 38χρονος δράστης μεταφέρθηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε παρακάτω....

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 38χρονος δράστης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας αυτοτραυματίστηκε και στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεση του πατέρα της οικογένειας και δυο φίλων του.

Δείτε ακόμη: Σε πύρινο κλοιό η Μάνη! Τραυματίστηκαν πυροσβέστες!

Ωστόσο, ότι βλήθηκε με καραμπίνα στο πρόσωπο από το αριστερό μάγουλο προς το δεξί, το ότι φέρει κατάγματα και άλλους τραυματισμούς στα πόδια και ότι βρέθηκε δίπλα του η καραμπίνα με σπασμένη τη κάνη δημιουργούν υποψίες.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στην Κρήτη: Ξεψύχησε 19χρονος στον Όρμο!

Η αστυνομία ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια ακόμα και το ότι επιχείρησε να φύγει ο δράστης αλλά δεν πρόλαβε.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Η ξέφρενη νύχτα της 20χρονης και ο χωρισμός που τη σημάδεψε!

Αύριο ο πατέρας της κοπέλας και οι δυο φίλοι του θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Γιαννιτσών με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Star.gr