Τι έπαθε ο βάτραχος που βρέθηκε μέσα στην σακούλα με την σαλάτα;

Ζει ή όχι;

Τι έπαθε ο βάτραχος που βρέθηκε μέσα στην σακούλα με την σαλάτα;

Συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης στα social media και να κάνει το γύρο του Διαδικτύου ο βάτραχος που βρέθηκε μέσα στη συσκευασμένη σαλάτα των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», με την εταιρεία να παραδέχεται το γεγονός με επίσημη ανακοίνωσή της.

Βάτραχος σε σαλάτα: Το χρονικό Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Πένθος: "Έφυγε" από τη ζωή μεγάλο όνομα του αθλητισμού!

Ειδικότερα, η φωτογραφία με τον βάτραχο μέσα στη σαλάτα δημοσιεύτηκε αρχικά στα social media την Τρίτη το απόγευμα και πολύ γρήγορα έγινε viral, με χρήστες να την κοινοποιούν και αναδημοσιεύουν.

Βέβαια, επειδή στο Διαδίκτυο και ειδικά στα social media δημοσιεύονται κάθε μέρα… τέρατα η φωτογραφία αντιμετωπίστηκε από τους περισσότερους με επιφύλαξη ότι πιθανόν να έχουμε μια ακόμη περίπτωση fake news καθώς φαινόταν απίστευτο να βρέθηκε βάτραχος μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα...

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο επίσημος λογαριασμός του ΑΒ Βασιλόπουλος στο Facebook απάντησε σε ένα σχόλιο χρήστη με τη φωτογραφία, αναφέροντας τα εξής:

«…θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημά μας και έχει μπει στη διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός και έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας».

Δείτε επίσης: Η "κάλυψη" της Αστυνομίας στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη

Ωστόσο, επειδή το μήνυμα- απάντηση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» κατέβηκε από το facebook την Τετάρτη το πρωί το TheCaller επικοινώνησε με την «ΑΒ Βασιλόπουλο», αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ για κάποια δήλωση ή σχόλιο. Παρόλα αυτά, καλέσαμε την Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας των ΑΒ Βασιλόπουλου «18202» όπου επιβεβαιώθηκε πως η καταγγελία εξετάζεται πολύ σοβαρά και πως είναι πολύ πιθανό να ισχύει! Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν από τη Γραμμή Επικοινωνίας ενδεχομένως πρόκειται για ένα πραγματικό συμβάν και ότι ακολουθείται η προβλεπομένη διαδικασία. Ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποιο κατάστημα συνέβη, ωστόσο το Τμήμα Ποιότητας και Ελέγχου των «ΑΒ Βασιλόπουλου» βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με προμηθευτή και καταστήματα, ενώ από την πλευρά του ο προμηθευτής έχει δεσμευτεί να το ερευνήσει εις βάθος. Παράλληλα, υποστήριξαν πως σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τόσο μέσω ανακοίνωσης αλλά και στα social media, όπου- όπως είναι φυσικό- γινόταν «χαμός» με την εν λόγω φωτογραφία.

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αυτός ειναι ο 63χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Τελικά την Τετάρτη το απόγευμα ο ΑΒ Βασιλόπουλος πήρε επισήμως θέση με σχετική ανακοίνωση:

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται. Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».

Παρέμεινε ζωντανός μέχρι που απελευθερώθηκε

Τέλος, όσον αφορά στην απορία που έχουν πολλοί, δηλαδή τι απέγινε ο βάτραχος και αν ζει ή πέθανε, σύμφωνα με το News24/7, που επικαλείται πληροφορίες από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση.

Πηγή: TheCaller.gr