Πάτρα: Μαθητής "άνοιξε" το κεφάλι συμμαθητή του!

Σχολική βία σοκάρει!

Πάτρα: Μαθητής

Μαθητής προ ημερών νοσηλεύτηκε με κάταγμα κρανίου στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, τραύμα που φέρεται να του προκάλεσε άλλος μαθητής!

Το μπούλινγκ μπορεί να ποινικοποιήθηκε αλλά φαίνεται οτι δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει στα σχολεία.
Το συμβάν το δημοσιοποίησε ο Αχαϊκός Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών σύμφωνα το οποίο εξαιτίας περιστατικού ενδοσχολικής βίας, ο μαθητής προ ημερών νοσηλεύτηκε με κάταγμα κρανίου στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.Το τραύμα φέρεται να το προκάλεσε άλλος μαθητής! Διαβάστε παρακάτω...



Δείτε ακόμη:
Survivor 3 - Διαρροή: Έκλεισε το πρώτο όνομα! Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο;

To θέμα προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στους εκπαιδευτικούς κόλπους της Πάτρας, όσο και στα social media. Οι αναρτήσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη, την ώρα που η έρευνα για το σχετικό περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…



Δείτε ακόμη: "'Έχουν κάνει τόσο Photoshop στη Μενεγάκη που τους πέταξε τη φωτογραφία στα μούτρα!"

Σύμφωνα με τη μητέρα του μαθητή, ο γιος της δέχτηκε απροειδοποίητα ισχυρή γροθιά στο πρόσωπο, η οποία των σώριασε στο έδαφος.

Ευτυχώς για τον ίδιο και την οικογένειά του, ο 13χρονος μαθητής δεν υπέστη κάποια πιο σοβαρή βλάβη, παρά την εξωτερική βαριά εικόνα στο πρόσωπό του. Η μητέρα του ωστόσο προχώρησε σε μήνυση κατά του μαθητή αλλά στους γονείς του, για παραμέληση ανηλίκου. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής δράστης του επεισοδίου, αποβλήθηκε για 2 ημέρες.

Δείτε ακόμη: Έλενα Τσαβαλιά: Σπάει τη σιωπή της! Η ανάρτηση φωτιά για τη θεατρική παράσταση του Σεφερλή που ακυρώθηκε!

Πλέον η οικογένεια του νεαρού μαθητή, θέτει ζήτημα παραμονής ή όχι στο σχολείο, τόσο του γιου της όσο και του μαθητή που τον χτύπησε, βάζοντας ζήτημα αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.