Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πέθανε ο Γιάννης Ζολώτας! Η φιλία κλειδί με τον Αριστοτέλη Ωνάση!

Εμβληματική προσωπικότητα!

Πέθανε ο Γιάννης Ζολώτας! Η φιλία κλειδί με τον Αριστοτέλη Ωνάση!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 19.11.2018 12:13

Πέθανε στα 81 του χρόνια, ο οικονομολόγος Ιωάννης Ζολώτας. Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών γενικός οικονομικός επιθεωρητής στην Ολυμπιακή Αεροπορία και μετέπειτα γενικός διευθυντής στην Olympic Catering.

Στενός συνεργάτης του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση και βασικός συντελεστής της επιτυχημένης πορείας της παλιάς Ολυμπιακής, συνέβαλε τα μέγιστα με την διαχειριστική του ικανότητα και τον απαρέγκλιτο αξιακό κώδικα που ακολουθούσε, στην γιγάντωση του εθνικού μας αερομεταφορέα και την ευρυζωνικότητα της αεροπορικής της κουλτούρας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Το «μαργαριτάρι» που πέταξε η αυστηρή του GNTM! Δεν θα το πιστεύετε!

Μετά τη συνταξιοδότηση του παρείχε τις πολύτιμες διοικητικές του υπηρεσίες σε διάφορες μικρότερες αεροπορικές εταιρίες, ενώ επί προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ, του οποίου υπήρξε συμφοιτητής και φίλος ανέλαβε οικονομικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Δείτε το πρώτο trailer για το Survivor 3!

Η απλότητα και η δοτικότητα η οποία εξέπεμπε, παρά την πολυδιάστατη και σημαντική πορεία που διέγραψε στο χρόνο, αποτελούν και τις παρακαταθήκες που κληροδοτεί ενώ η καθολική αποδοχή που απολάμβανε πιστοποιούν το αδιαμφισβήτητο μεγαλείο της προσωπικότητας του.

Κηδεύεται το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 12.30.

Πηγή: trikalavoice.gr

Share