Ριχάρδος: Σοκ, δάκρυα και λιποθυμίες έξω από την Ευελπίδων! - "Οι Αστυνομικοί ήταν παντελώς άσχετοι!" (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ριχάρδος: Σοκ, δάκρυα και λιποθυμίες έξω από την Ευελπίδων! -

Σοκ, δάκρυα και λιποθυμίες αντίκρισαν όσοι παρευρέθηκαν έξω από την Ευελπίδων σήμερα...

Ο γνωστός τηλε ενεχυροδανειστής Ριχάρδος δήλωσε αθώος αλλά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Τρεις οι ύποπτοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας! Τι δήλωσε φίλη της 21χρονης λίγο μετά τον θάνατο της; (βίντεο)

Η σύντροφος του στο άκουσμα της απόφασης λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης! «Ονειρευόμουν να την ντύσω νυφούλα, όχι να ετοιμάζω κηδεία...» (Βίντεο)

Ο δικηγόρος του Ριχάρδου Μυλωνά, Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην κάμερα του Star πως: "Είμαι βέβαιος ότι ο άνθρωπος αυτός θα αθωωθεί!"

Δείτε ακόμη: Σοκ στο Διδυμότειχο: "Έσβησε" από έμφραγμα μόνιμος επιλοχίας μέσα στο νοσοκομείο! - "Φώναζε πονάω..." - Σπαρακτικά τα λόγια της μάνας του... (βίντεο)

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής όμως εξαπέλυσε επίθεση κατά των Αστυνομικών που επιχείρησαν εναντίον του: "Οι Αστυνομικοί ήταν παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο και δεν αντελήφθησαν ότι δεν στοιχειοθετείται λαθρεμπορία. Σας μαθητευόμενοι μάγοι κατασκέυασαν οι ίδιοι έγγραφο υπολογισμού φόρων με βάση αυθαίρετη εκτίμηση τηλεφωνικών συνομιλιών" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: