Έλένη Τοπαλούδη: Θρίλερ με τον βιασμό του Αλβανού! Η επίσημη ανακοίνωση από τις Αρχές!

Τι συνέβη τελικά;

Έλένη Τοπαλούδη: Θρίλερ με τον βιασμό του Αλβανού! Η επίσημη ανακοίνωση από τις Αρχές!

Τις πληροφορίες περί βιασμού του 19χρονου Αλβανού που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη, διέψευσε αργά το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο κ. Μιχάλης Καλογήρου υποστήριξε ότι η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος είχε «αρνητικό αποτέλεσμα ως προς την ύπαρξη ευρημάτων βιασμού». Διαβάστε παρακάτω...


Νωρίτερα, το νοσοκομείο μου μεταφέρθηκε ο Αλβανός μετά την επίθεση ξυλοδαρμού που δέχτηκε, επέμενε ότι υπάρχει τραυματισμός στην περιοχή του πρωκτού του, αν και δεν οφείλεται σε «παρά φύσιν συνουσία».

Η κατάθεση του 19χρονου στους αστυνομικούς, είχε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, καθώς όπως είπε «όταν ξύπνησα (σ.σ. μετά την επίθεση) ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου;

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και συγκρατούμενούς του από την Αλβανία οι οποίοι τον θεώρησαν ανεπιθύμητο. Όλα ξεκίνησαν με λεκτική ένταση και κατέληξαν στον άγριο ξυλοδαρμό του κατηγορούμενου για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να μεταφερθεί χτυπημένος στο νοσοκομείο των φυλακών.


Κρατούμενοι φυλακών Αυλώνα: Οι φήμες για βιασμό του Αλβανού είναι παντελώς ψευδείς

Ανακοίνωση σχετικά με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού που φέρεται να σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη εξέδωσαν και οι κρατούμενοι των φυλακών Αυλώνα.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ως υποκατάστατο δικαιοσύνης, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι οι φήμες για βιασμό του 19χρονου έιναι παντελώς ψευδείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους, όπως αναδημοσιεύεται στο iefimerida.gr:


Επειδή πολύς λόγος έγινε για τον ξυλοδαρμό του ενός από τους δυό βιαστές της Ελένης απο τη Ροδο στη φυλακή οπού κρατουμαστε, οφείλουμε να ξεκαθαρισουμε τα εξής :

Καταρχάς, στο βίντεο πού παρακολούθησε το πανελλήνιο ειπώθηκαν πολλα περισσότερα από όσα έγιναν. Εμείς είμαστε φυλακισμένοι, όχι κτήνη. Ο τύπος εκτός από μερικές σφαλιαρες και κλωτσιες δεν έπαθε τίποτα. Τουλάχιστον πολύ λιγότερα από ο, τι αξίζει σε έναν βιαστή.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου;

Τα όσα έγιναν, και στα οποία δε θα μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες για προφανείς λόγους, δεν είχαν καμία σχέση με την σωφρονιστικη υπηρεσία, οποιαδήποτε κάλυψη ή ανοχή της. Απεναντίας, ο βιαστης τοποθετήθηκε εξαρχης σε απομονωμένο χώρο.

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του βιντεο, παρέλασαν από τις φυλακές Αυλώνα δεκάδες αξιωματουχοι του υπουργείου και ο βιαστης διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Σε αντίθεση βέβαια με συγκρατουμενο μας που βρισκόταν επί μία ημέρα πολύ βαρύτερα χτυπημένος, από μία συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, σε χώρο της φυλακής και πήγε τελικά μετά από παραινέσεις μας.

Η υποκρισία του υπουργείου δικαιοσύνης χτύπησε κόκκινο με τη σημερινή παρέλαση από τη φυλακή Αυλώνα, την ίδια ώρα που ανήλικοι κρατούμενοι περνούν το χειμώνα χωρίς θέρμανση και με νερά να στάζουν στους διαδρόμους. Η πολυδιαφημισμένη ευαισθησία για τις ανήλικες ψυχές εξαντλήθηκε στην προστασία ενός βιαστή.

Δε θεωρούμε τους εαυτούς μας ως υποκατάστατο της δικαιοσύνης. Ακόμα και αυτή τη δικαιοσύνη που μας έχει στοιβάξει εδώ, μας εχει συντρίψει κάθε όνειρο για το μέλλον, δε θα την υποκαταστήσουμε. Δε θα μας ξεριζώσει όμως κανείς το δικαίωμα να αφουγκραζομαστε την κοινωνία από την οποία προερχομαστε και να αποδίδουμε ένα μικρό κομμάτι κοινωνικής δικαιοσύνης στο χώρο που ζούμε.

Κρατούμενοι των φυλακών Αυλώνα

Υγ. Οι φήμες για βιασμό του είναι παντελώς ψευδείς.