Βιασμός ταξιτζή: Ξεσπά ο ηθοποιός μέσα από την φυλακή! - "Μαζί κάναμε την βολτούλα! Εγώ γιατί είμαι μέσα;" (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Βιασμός ταξιτζή: Ξεσπά ο ηθοποιός μέσα από την φυλακή! -

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται τον τελευταίο μήνα, ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή, ξεσπά και δίνει την δική του εκδοχή για το συνέβη το βράδυ εκείνο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Εχθροί πλέον οι κατηγορούμενοι! Τι ζήτησαν από τις Αρχές; - "Δεν θέλω τη συγγνώμη των βασανιστών της κόρης μου" λέει ο πατέρας! (βίντεο)

"Καφέ, έμαθα πριν από τρεις μέρες, ότι η Αστυνομία δεν μάζεψε καν. Δεν υπάρχει καφές. Όταν ένας άνθρωπος φωνάζει 'μου έριξε κάτι στον καφέ!" Από τα στοιχεία που έχουν βγει πια και από τα στίγμα των κινητών μας τηλεφώνων, τη βολτούλα την κάναμε παρέα! Αναίσθητος δεν ήταν κανείς!

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις! Ο λόγος που σκότωσαν την Ελένη!

Καφές δεν υπάρχει και στην ουσία τα 2/3 της κατηγορίας, έχουν καταρρεύσει. Εγώ γιατί είμαι μέσα;" λέει ο κατηγορούμενος ηθοποιός μέσα από την φυλακή.

Δείτε ακόμη: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Χάος και καταστροφή παντού στο... παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο χτύπημα! - "Δεν ήθελαν θύματα"! (βίντεο)

Ο ηθοποιός έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του ενώ υποστηρίζει πως ο ταξιτζής δεν λιποθύμησε ποτέ, ούτε ο ίδιος ενώ αντίθετα, ο ταξιτζής έκανε βόλτα στο Άλσος του Βοτανικού και εκείνος τον περίμενε μέσα στο ταξί για αρκετή ώρα.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: