Ελένη Τοπαλούδη: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της φοιτήτριας! Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την 21χρονη; (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ελένη Τοπαλούδη: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της φοιτήτριας! Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την 21χρονη; (βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο!

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα μέσω του οποίου ζητεί να "ανοίξουν" τα τηλέφωνα για να λυθεί το μυστήριο της δολοφονίας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ισόβια κάθειρξη και 20 χρόνια φυλακή για την Ελένη Τοπαλούδη!

Με το αίτημα του, ο κ. Αλέξης Κούγιας, ζητεί να αρθεί το απόρρητο των τηλεφώνων των δυο κατηγορούμενων, του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη, καθώς και των στενών τους συγγενών καθώς και της Ελένης Τοπαλούδη.

Με την άρση του απορρήτου, ο κ. Αλέξης Κούγιας, θέλει να αποδειχθεί αν και με ποιους μίλησαν τόσο οι κατηγορούμενοι όσο και η Ελένη Τοπαλούδη, ώστε να φανεί αν υπήρχε και τρίτο άτομο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Δείτε ακόμη: Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα δικηγόρο! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Ο 19χρονος Αλβανός μέσα από την φυλακή, δηλώνει αθώος. Η οικογένεια του έφυγε από τη Ρόδο και η μητέρα του νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Πριν λίγη ώρα, βγήκαν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ειρήνης Τοπαλούδη σύμφωνα με τις οποίες δεν ανιχνεύονται ουσίες επικίνδυνες στον οργανισμό της!

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Οι δηλώσεις του 19χρονου μέσα από τη φυλακή! Μίλησε για την Ελένη Τοπαλούδη; (βίντεο)

Τραγική ειρωνία πως ο πατέρας της Ειρήνης Τοπαλούδη, σήμερα πήρε στα χέρια του την βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο! Είχε περάσει τα μαθήματα της και είχε μπει σε τελική ευθεία για να φτιάξει τη ζωή της...

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: