Θλίψη! Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Αφήνει πίσω του τεράστιο έργο...

Θλίψη! Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Νίκος Μούγιαρης έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, την ομογένεια και την Κύπρο.

Ο Νίκος Μούγιαρης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, αφήνοντας πίσω του πλούσια προσφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο, αλλά και στον ελληνισμό γενικότερα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ιδρυτής της «MANA Products» ήταν ένας από τους επιφανέστερους ομογενείς, αλλά παράλληλα πολύ σεμνός και με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Δείτε ακόμη: Μικρή ανάσα από την κακακοκαιρία σήμερα! Αναλυτική πρόγνωση...

Επίσης, ήταν αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αμερικής και ιδρυτής και πρόεδρος του HALC (Ελληνικό-Αμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας).

Ο Νίκος Μούγιαρης γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1945 και μετανάστευσε στην Αμερική σε ηλικία 19 ετών, τον Απρίλιο του 1964. Μετά από δύσκολους αγώνες για να επιβιώσει, να σπουδάσει και να εργαστεί, κατάφερε να στήσει μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες καλλυντικών στην Αμερική και να διαπρέψει επαγγελματικά.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 6 Ιανουαρίου;

Οι πολλές επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν τον κράτησαν ποτέ μακριά από τον τόπο του, ενώ από το 1983 ανέπτυξε σοβαρή εθνική και φιλανθρωπική δράση στην Αμερική, την Κύπρο και την Ελλάδα μαζί με τον αδελφικό του φίλο Φίλιπ Κρίστοφερ, κάνοντας αμέτρητες και μεγάλες προσφορές σε ανθρώπους που υπέφεραν και είχαν ανάγκη.