Έγκλημα στη Ρόδο - Kαταγγελία βόμβα! «Δέχθηκα κι εγώ επίθεση στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Τοπαλούδη»!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Έγκλημα στη Ρόδο - Kαταγγελία βόμβα! «Δέχθηκα κι εγώ επίθεση στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Τοπαλούδη»!

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, και οι μαρτυρίες που έρχονται ακόμα στο φως είναι ανατριχιαστικές.

Μια νεαρή γυναίκα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καταγγέλλει πως είχε δεχθεί επίθεση από τους δύο φερόμενους ως δράστες, στο ίδιο σπίτι που δολοφονήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια, στη Ρόδο, ένα μήνα πριν. Διαβάστε παρακάτω...


«Ήρθε με πήρε με τον Μ… με πήγαν σπίτι του και ήθελαν να κάνω κάτι μαζί τους, αλλά εγώ αρνιόμουν», είπε η γυναίκα και επιβεβαίωσε ότι ήταν στο ίδιο σπίτι, στους Πεύκους.

Δείτε ακόμη: Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Δημήτρης ζητάει από τη Σοφία να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό!

Τα όσα λέει αποκαλύπτουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη δεν ήταν η μόνη κοπέλα που είχε μεταφερθεί σ’ αυτό το σπίτι και είχε δεχθεί βία από τους κατηγορουμένους.

«Ήρθαν εκεί, σταματάνε το αμάξι και μου κάνει ο Μ… “μπες μέσα, να πάμε να κάτσουμε σπίτι” και κάνω εγώ “όχι, δεν θέλω”. Και πάω να φύγω, και απλά με παίρνει και με βάζει στο αυτοκίνητο. Έλεγα “άφησέ με” αλλά αυτός (21χρονος) με έβαλε στο αμάξι και κλείδωσε απλά τις πόρτες και με έφεραν σπίτι». «Φτάσαμε εκεί, και μου είπαν να πάμε μέσα στο δωμάτιο κι εγώ είπα δεν θέλω».

Όπως καταγγέλλει η κοπέλα, τη χτύπησαν επειδή αρνήθηκε, και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα. Όπως ισχυρίζεται, όταν έφτασαν σπίτι, οι δύο νεαροί την υποχρέωσαν να πιει αλκοόλ, και στη συνέχεια προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα. Εκείνη -όπως λέει- αρνήθηκε και ο 21χρονος της έδωσε ένα χαστούκι. Η νεαρή εκείνη έτρεξε στην πόρτα για να φύγει, ήταν κλειδωμένη και τότε άρχισε να φωνάζει όπως λέει: «Ανοίξτε μου, θέλω να φύγω, θα σας κάνω μήνυση».

Δείτε ακόμη: Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Δημήτρης ζητάει από τη Σοφία να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό!


«Εκείνη τη στιγμή ο Μ... φοβήθηκε και είπε στον άλλον πάμε να τη γυρίσουμε, αυτή μιλάει σοβαρά», λέει η κοπέλα.

iefimerida.fr