Ελένη Τοπαλούδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Ο ένας από τους δύο δράστες κατηγορείται και για...

Έσκασε τώρα!

Ελένη Τοπαλούδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Ο ένας από τους δύο δράστες κατηγορείται και για...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται έπειτα από τη σύλληψη ενός 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου, καθώς από τις καταγγελίες και τις καταθέσεις προέκυψε ότι βίασαν από κοινού 19χρονη κοπέλα (με ειδικές ανάγκες) στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου, μαζί με τον 20χρονο Αλβανό που βρίσκεται προφυλακισμένος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Η υπόθεση που ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο από την Αστυνομία, αποτελεί σημαντική εξέλιξη, αφού ο βιασμός αυτός σημειώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! Διαβάστε παρακάτω...

Σημειώνεται ότι η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη είχε δολοφονηθεί από τους δύο δράστες στην περιοχή Πεύκοι της Ρόδου στις 27 προς 28 Νοεμβρίου. Τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο 20χρονος αλβανός που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, προέβη και σε νέο βιασμό.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 17/1: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Τρελές ανατροπές, χαμηλές πτήσεις, αλλά και πανηγύρια! Δείτε τα νούμερα αναλυτικά...

Από τα στοιχεία που κατατέθηκαν και φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η ΡΟΔΙΑΚΗ, προκύπτει ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018, όταν ο 23χρονος ΡΟΜΑ μαζί με την 19χρονη κοπέλα, βρίσκονταν μαζι με την παρέα τους στην περιοχή του Ευαγγελισμού, στο κέντρο της Ρόδου.

Εκεί ο 23χρονος ΡΟΜΑ, μαζί με τον Αλβανό που γνωρίζονταν πρότειναν στην 19χρονη να μεταβούν όλοι μαζί μια βόλτα για... να ακούσουν μουσική. Η βόλτα των τριών ατόμων κατέληξε στην περιοχη του Ενυδρείου, οπου οι δύο δράστες, (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης και την ομολογία του 23χρονου ΡΟΜΑ) ανάγκασαν την κοπέλα σε συνουσία και σε άλλες ερωτικές πράξεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε το γεγονός στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου με κατάθεσή της, όταν κλήθηκε να καταθέσει. Οι αστυνομικοί έφθασαν στην αποκάλυψη της υπόθεσης, έπειτα από καταγγελίες και στοιχεία που αξιοποιήθηκαν από τις καταθέσεις που είχαν δοθεί.

Πριν από λίγα λεπτά προσήχθη στον Εισαγγελέα Ρόδου ο 23χρονος και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ο ίδιος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για ν απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:


Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Δείτε ακόμη: Ράγισε καρδιές η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον θάνατο της μαμάς της! « Ήταν τιμή μου που υπήρξα κόρη σου...»

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018
οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείςπράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.