Συγκλονίζει ο Κορκονέας για τον Γρηγορόπουλο! Οι νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Τι ανέφερε ο Κορκονέας;

Συγκλονίζει ο Κορκονέας για τον Γρηγορόπουλο! Οι νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Με επεισοδιακή συνεδρίαση ολοκληρώθηκε το στάδιο των μαρτυρικών καταθέσεων ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, στο εδώλιο του οποίου κάθονται οι πρώην ειδικοί φρουροί Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης.


«Αισθάνομαι μία κόπωση. Θα ήθελα να είμαι ξεκούραστος γιατί είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα». Με αυτά τα λόγια, ο Κορκονέας ζήτησε από το δικαστήριο να μην ξεκινήσει σήμερα την απολογία του, λίγο πριν η διαδικασία διακόψει λόγω ωραρίου. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Κλείνει στις 16:30 ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα!

«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην μάνα τα αδέρφια για τον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα αν μπορούσα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων», ανέφερε ξεκινώντας την απολογία του στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.

Δείτε ακόμη: Κρήτη: Σφοδρό τροχαίο με εγκατάλειψη! Ο οδηγός παραδόθηκε λίγες ώρες μετά!

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε ισόβια, υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές. «Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα», όπως είπε, για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια. «Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε Επαμεινώνδας Κορκονέας, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.