Γνωστός παλαίμαχος αθλητής συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Γνωστός παλαίμαχος αθλητής συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!

Σοκ προκαλεί η είδηση για γνωστό παλαίμαχο αθλητή ο οποίος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.

Εκβίασε Αμερικανίδα υποκλέπτοντας γυμνές φωτογραφίες της, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό πορνό με ανήλικους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για Survivor, Ατζούν και Σπυροπούλου; (Βίντεο)

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, o 30χρονος παλαίμαχος αθλητής και γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Χ.Μ. είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα διαδικτυακή φιλία με μια 16χρονη Αμερικανίδα, από την οποία κατάφερε να υποκλέψει δεκάδες γυμνές φωτογραφίες που είχε αποθηκευμένες στον υπολογιστή της. Στην συνέχεια άρχισε να την εκβιάζει ζητώντας να προβεί σε ερωτικές πόζες και κινήσεις μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή, απειλώντας πως θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της. Όταν η ανήλικη αρνήθηκε να κάνει τα όσα της ζητούσε έστειλε όντως τις φωτογραφίες της στους γονείς της. Σοκαρισμένοι έκαναν μήνυση εις βάρος του άγνωστου αποστολέα.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η αντικαταστάτριά της στο «My Style Rocks»! (Βίντεο)

Έπειτα από τις έρευνες της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, κατέληξαν πως ο αποστολέας είναι από την Ελλάδα και ενημερώθηκε η αντίστοιχη ελληνική δίωξη. Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του και οι έρευνες που έγιναν στον υπολογιστή του αποκάλυψαν αποθηκευμένα δεκάδες αρχεία με σκληρό παιδικό πορνό.