Πέθανε ο Θεόφιλος Σεϊχίδης, ο «σφαγέας» της Θάσου!

"Έφυγε" στα 46 του χρόνια στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού!

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεϊχίδης, ο «σφαγέας» της Θάσου!

Το καλοκαίρι του 1996 ο Θεόφιλος Σεϊχίδης είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Είχε δολοφονήσει την οικογένειά του. Είχε αποκεφαλίσει τα θύματά του και κρατούμε μέρη από τα πτώματά τους στο ψυγείο του σπιτιού τους. Διαβάστε παρακάτω...
Ο αποκαλούμενος και «σφαγέας» της Θάσου, ο Θεόφιλος Σεϊχίδης πέθανε το πρωί της Τρίτης (12.02.2ο19) στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Το έγκλημα του αιώνα στη Θάσο», «Ο γιος του Φρανκεστάιν», «Αμόκ αίματος στη Θάσο», «Ο κανίβαλος που άκουγε… Τσαϊκόφκσι» ήταν μερικά από τα πρωτοσέλιδα στις αρχές του Αυγούστου του 1996, όταν το νησί της Θάσου έμελλε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μετά την αποκάλυψη της πενταπλής ανθρωποκτονίας του μαζικού δολοφόνου Θεόφιλου Σεχίδη.

Ο 24χρονος τότε φοιτητής Νομικής συλλαμβάνεται και ομολογεί το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε τρεις μήνες πριν και συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, όταν στις 19 και 20 Μαΐου 1996 σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του, το θείο του, τον πατέρα του, τη μητέρα του, την αδελφή του και τη γιαγιά του.

Το ιστορικό της υπόθεσης και η ποινή-μαμούθ
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ο Θεόφιλος Σεχίδης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καβάλας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, όπως επίσης και για περιύβριση νεκρού. Παρόλο που ο Σεχίδης είχε υποβάλλει έφεση, στις 2 Ιουνίου 1998 την απέσυρε, δηλώνοντας: «Δεν έχω τίποτα καινούριο να παρουσιάσω στο δικαστήριο… Όταν υπάρχουν πέντε πτώματα από πίσω, τι ρόλο μπορεί να παίζει ο πρότερος έντιμος βίος; Ασφαλώς θα με ενδιέφερε να μειωθεί η ποινή. Αλίμονο. Αλλά, η υπόθεση είναι εσχάτως σοβαρή. Τι μπορεί να γίνουν οι πέντε φορές ισόβια; Είτε τρις, είτε δις ισόβια, μια ζωή στη φυλακή είναι πάλι».