Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι νέοι χάρτες της ΕΜΥ προειδοποιούν! Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει;

Αναλυτική πρόγνωση!

Οι νέοι χάρτες της ΕΜΥ προειδοποιούν! Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 20.02.2019 19:31

Νέους χάρτες με τους οποίους δείχνει να επιβεβαιώνει τις προβλέψεις για τον επερχόμενο χιονιά, που θα φέρει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμη και στην Αττική, δημοσιοποίησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στους χάρτες, που αφορούν προγνώσεις χιονοπτώσεων για το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, απεικονίζεται το ψυχρό μέτωπο να έρχεται από τη βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα και να «τυλίγει» σχεδόν όλο το νομό Αττικής. Διαβάστε παρακάτω...

Υπενθυμίζεται ότι ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η κακοκαιρία που θα ξεκινήσει από το Σάββατο να είναι από τις σημαντικότερες χιονοκαταιγίδες της τελευταίας δεκαετίας.

Παρόμοια εικόνα δίνουν και τα προγνωστικά μοντέλα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα οποία «βλέπουν» χιονοπτώσεις ακόμη και στα δυτικά προάστια της Αττικής, τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα την Τετάρτη ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ότι τα διάφορα προγνωστικά μοντέλα έχουν μεγάλες αποκλίσεις, επιβεβαιώνοντας ωστόσο την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Share