Χαλάνδρι: Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε σε διαμέρισμα! Εξαφανισμένη η σύντροφος του!

Αναζητείται από το Ανθρωποκτονιών η σύντροφος του θύματος!

Χαλάνδρι: Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε σε διαμέρισμα! Εξαφανισμένη η σύντροφος του!

Tα ίχνη της Γερμανίδας συντρόφου του 64χρονου ενοικιαστή του ισογείου διαμερίσματος της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι που χάθηκαν από τις αρχές Ιανουαρίου, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έτσι ώστε να δουν τι «παίχτηκε» στο «σπίτι του θανάτου».

Όλα δείχνουν ότι το πτώμα που βρέθηκε χθες το απόγευμα τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα, ανήκει στον 64χρονο με τη Γερμανίδα σύντροφο του να είναι εξαφανισμένη με το πιο πιθανό σενάριο να έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Διαβάστε παρακάτω...

Το θύμα, φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον έστειλαν στο θάνατο, ενώ το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί. Το γεγονός αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Για το λόγο αυτό, προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μέσα από καταθέσεις συγγενών και φίλων του 64χρονου να διαπιστώσουν αν είναι αυτός το θύμα καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη και δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί.

Βέβαια, το γεγονός ότι φίλοι, συγγενείς αλλά και η πρώην σύζυγος του τον έψαχναν το τελευταίο διάστημα και δεν τον έβρισκαν, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε στους αστυνομικούς ότι είχε να τον δει από τον περασμένο Δεκέμβριο συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως πιθανότατα αυτός είναι ο νεκρός.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλώντας στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών είπε ότι στις 5 Ιανουαρίου η Γερμανίδα κατέβαλλε το ενοίκιο και στη συνέχεια δεν την ξαναείδε. Κάτι που δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κρύβει κάποιο ένοχο μυστικό…

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που βρέθηκε το πτώμα είχε να δει τους ενοίκους από τις 5 Ιανουαρίου

Πηγή athensmagazine.gr