Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Εντοπίστηκαν τα πρόσωπα που ρίχνουν φως στην υπόθεση!

Βόμβα με το ροζ βίντεο! Το στοιχείο κλειδί!

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Εντοπίστηκαν τα πρόσωπα που ρίχνουν φως στην υπόθεση!

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν, έρχονται καθημερινά στο φως όσον αφορά στο έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και στον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί.

Όπως έγινε γνωστό ύστερα από τα τελευταία στοιχεία και τις μαρτυρίες, η 21χρονη φοιτήτρια είχε βιαστεί από τρεις νεαρούς το 2017. Διαβάστε παρακάτω...


Η ανακρίτρια της Ρόδου έχει παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της άτυχης κοπέλας στην κατάθεσή της έχει ήδη κατονομάσει τους δύο από τους τρεις άνδρες.


Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ήδη η αστυνομικοί του νησιού έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν και τον τρίτο νεαρό, πράγμα που σημαίνει πως πλέουν έχουν αποκαλυφθεί και οι τρεις.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο. Θεωρείται θέμα ημερών το να κληθούν σε απολογία, ενώ οι Αρχές αναζητούν το βίντεο του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας. Το βίντεο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, και η άτυχη κοπέλα ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε. Στη συνέχεια, η 21χρονη άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα, με όπλο αυτό το βίντεο.

Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, ελπίζει πως αν οι αστυνομικοί καταφέρουν να «ξεκλειδώσουν» το λάπτοπ της φοιτήτριας, θα μπορέσουν να βρουν εκεί και το βίντεο και πιθανώς εκβιαστικά μηνύματα.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις "φωτιά" στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας!

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη!

Οι γονείς της αναμένεται αύριο να καταθέσουν νέα στοιχεία στην ανακρίτρια Ρόδου για το κύκλωμα που φαίνεται πώς εκβίαζε την κόρη τους.


Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, το ραντεβού του Γιάννη και της Κούλας Τοπαλούδη με την ανακρίτρια Ρόδου είναι την Παρασκευή.

Η μητέρα της άτυχης Ελένης είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν την δολοφονία.

Θα δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα social media της φοιτήτριας.

Η οικογένεια Τοπαλούδη, θα ζητήσει να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τον Ροδίτη και τον Αλβανό που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα. Κοινό σημείο τους, όπως μαθαίνουμε, είναι ότι κατάγονται από τον ίδιο χωριό στη Ρόδο.

Δείτε τα όσα είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: