Οι φωτογραφίες που καίνε το 19χρονο μοντέλο λίγο πριν την σύλληψη της στο Χονκ Κονγκ για ναρκωτικά!

Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Οι φωτογραφίες που καίνε το 19χρονο μοντέλο λίγο πριν την σύλληψη της στο Χονκ Κονγκ για ναρκωτικά!

Μία άλλη εικόνα του μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη δίνουν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Γνωστός της Ειρήνης μίλησε στο Star, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη της. Διαβάστε παρακάτω...

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, δείχνουν την Ειρήνη λίγο πριν την σύλληψη της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνη τον Νοέμβριο του 2017. Οι πόζες της έχουν τραβηχτεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αντίς Αμπέμπα λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα.

Το μοντέλο πίνει, χορεύει, καπνίζει, διασκεδάζει με τους φίλους της στο ξενοδοχείο της. Φορά ένα κοντό μαύρο φόρεμα επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Στα 19 της χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο.
Ποιοι την έστειλαν στο Χονγκ Κονγκ με τα ναρκωτικά; Υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την διάδοση των φωτογραφιών λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

Χονγκ Κονγκ: Ξεκινάει η δίκη του 21χρονου μοντέλου - Τα ταξίδια και οι φωτογραφίες της που ήρθαν στο φως!

Η 19χρονη το Νοέμβριο του 17, συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές της και παραμένει έγκλειστη εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές, φέρεται ότι κατονόμασε έναν 28χρονο Ρουμάνο ως το πρόσωπο που την έμπλεξε στο κύκλωμα της διακίνησης ναρκωτικών.

Η νεαρή κοπέλα σοκαρίσμενη και φανερά φοβισμένη ομολογεί: ''Δεν ήξερα τι μετέφερα. Μου έδωσαν ένα δέμα και μου είπαν να το μεταφέρω στο Χονγκ Κονγκ. Με έμπλεξαν''.