Aυτός είναι ο νεκρός από τη συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού!

Έπεσε νεκρός μετά από αιματηρή συμπλοκή

Aυτός είναι ο νεκρός από τη συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού!

Ο Η.Φ. ήταν κρατούμενος για εμπρησμό σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, για ληστείες και για κλοπές.

Tις προηγούμενες μέρες είχε δημιουργηθεί περιστατικό έντασης στις φυλακές με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Διαβάστε παρακάτω...

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε Ρωσόφωνους και Αλβανούς κρατουμένους, με τους τελευταίους να φέρονται ότι άρχισαν την επίθεση χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία.

Τα αυτοσχέδια μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν από τους κρατούμενους οδήγησαν στο θάνατο του συγκεκριμένου κρατουμένου, με ελληνικό όνομα Η.Φ. ο οποίος έχει πιθανότατα ρωσοποντιακή καταγωγή. Σύμφωνα με πηγές των φυλακών ο κρατούμενος σφάχθηκε με άγριο τρόπο όπως είχε συμβεί με τον Αλβανό κακοποιό Άρμπερ Μπάκο στα μέσα Ιανουαρίου 2019.

Στην συμπλοκή, η οποία διήρκεσε πέντε λεπτά, συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων του Ψυχιατρείου ωστόσο σύμφωνα με πηγές των φυλακών η κατάσταση εξακολουθούσε να είναι έκρυθμη για τουλάχιστον μία ώρα μετά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές

Μακελειό στον Κορυδαλλό: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες μετά από αιματηρή συμπλοκή!

Αιματηρή σύρραξη σημειώθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός κρατούμενος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταξύ κρατουμένων και είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ.

undefined

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ Γεωργιανών ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησαν οι συμπλοκές δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε και η κατάσταση των τραυματιών.

Ασθενοφόρα έχουν μπει στις φυλακές και μεταφέρουν τους τραυματίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ Γεωργιανών ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησαν οι συμπλοκές δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πηγή: eleftherostypos.gr