Σοκάρει η απολογία του μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ! Κατηγορεί τον φίλο της για...

Ραγδαίες εξελίξεις!

Σοκάρει η απολογία του μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ! Κατηγορεί τον φίλο της για...

Απολογήθηκε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, για τη μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης, τονίζοντας για ακόμη μια φορά: «Δεν γνώριζα ότι είχα ναρκωτικά στον σάκο μου».

Με την παρουσία των γονέων της απολογήθηκε ενώπιον των δικαστών στο Χονγκ Κονγκ η 21χρονη Ελληνίδα από τη Μυτιλήνη. Διαβάστε παρακάτω.....


Επί 2,5 ώρες διηγήθηκε στο δικαστήριο τη ζωή της, τις δουλειές που έκανε για να βγάζει τα προς το ζην, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι γνώριζε ως κόρη αστυνομικού τους ελέγχους στα αεροδρόμια μέσω των ακτίνων Χ-ray και πως γι' αυτόν τον λόγο δεν θα ήταν δυνατόν η ίδια να επιχειρήσει να εισαγάγει ναρκωτικά μέσω του αεροδρομίου στο Χονγκ Κονγκ.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 21χρονη αναφέρθηκε στη στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα ρουμανικής καταγωγής, ονόματι Πέτρο, ο οποίος, όπως ανέφερε, ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάνε στην Αντίς Αμπέμπα και έπειτα στο Χονγκ Κονγκ, με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

modelo-xong-kong-narkotika-apologia

Όπως υποστήριξε στην απολογία της η νεαρή γυναίκα, ο Πέτρος της είχε εκδώσει τα εισιτήρια και της είχε προετοιμάσει το ταξίδι. «Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν είχα λόγο να υποψιαστώ κάτι», είπε στην απολογία της η νεαρή κοπέλα.

Στη συνέχεια η 21χρονη υποστήριξε ότι τον σάκο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά τής τον έδωσε ο φίλος της για να βάλει τα ρούχα της μέσα, δείχνοντας εκείνον για τη μεταφορά της επίμαχης ποσότητας.

Ο σάκος αυτός, όπως είπε, ήταν ιδιαίτερα ελαφρύς όταν το έπιασε στα χέρια της και ως εκ τούτου δεν είχε κανένα λόγο να υποψιαστεί οτιδήποτε. «Αν γνώριζα ότι το σακ-βουαγιάζ είχε ναρκωτικά, γιατί να μην το πετάξω;», διερωτήθηκε στο δικαστήριο.

Περιγράφοντας εκείνες τις στιγμές όπου οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ την εντόπισαν με τα ναρκωτικά, η 21χρονη μίλησε για τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν και το σοκ που υπέστη.

Στην ουσία, κατά τη διάρκεια της απολογίας της η κοπέλα ανέφερε πως είναι θύμα του άλλοτε στενού της φίλου, ο οποίος, όπως ανέφερε, ενώ εκείνη υφίσταται όσα υφίσταται, βρίσκεται στην Ελλάδα και συνεχίζει τη ζωή του χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, όπως είπε, εκείνος μετά τη σύλληψή της εξαφανίστηκε.

Το δικαστήριο με απόφασή του δέχθηκε, ωστόσο, να θεωρηθεί αποδεικτικό στοιχείο το DVD με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο άλλοτε φίλος της 21χρονης κοπέλας, αποδεχόμενο δηλαδή ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι υπαρκτό.

Η νεαρή κοπέλα δέχθηκε μετά το πέρας της απολογίας της, μεταξύ άλλων, τις ερωτήσεις του εισαγγελέα, ο οποίος εστίασε κυρίως στα πολλά μηνύματα που της έστελνε ο φίλος της όταν εκείνη βρισκόταν στο Χονγκ Κονγκ. «Από αυτά τα μηνύματα απάντησε μόνο σε δύο. Δεν το θεώρησαν περίεργο. Σκέφτηκε ότι θα ανησυχούσε. Δεν είχα λόγο να υποπτευθώ κάτι. Όταν βρέθηκε η κοκαΐνη κατάλαβα», ήταν η απάντηση της 21χρονης Ειρήνης.

Σε δήλωσή του στο Ifimerida.gr, ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Η Ειρήνη απολογήθηκε σήμερα επί 2,5 ώρες περίπου με ψυχραιμία και συγκροτημένο λόγο. Απάντησε διεξοδικά στις πολλές ερωτήσεις και της κατηγορούσας αρχής και του συνηγόρου υπεράσπισής της. Δεν υπήρξαν στην απολογία της αντιφάσεις ή κενά. Η σημερινή ημέρα θεωρώ ότι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και αποφασιστική για την τελική έκβαση της υπόθεσης, γιατί για πρώτη φορά άκουσε την Ειρήνη το σώμα των ενόρκων και γιατί σχημάτισε εικόνα και για την προσωπικότητά της και για τις εξηγήσεις που έδωσε για τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης».