Ειρήνη Μελισσαροπούλου: H πρώτη φωτογραφία του μοντέλου με την κοκαΐνη ενάμιση χρόνο μετά τη σύλληψή της!

Σοκάρει η εικόνα της!

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: H πρώτη φωτογραφία του μοντέλου με την κοκαΐνη ενάμιση χρόνο μετά τη σύλληψή της!

Την πρώτη φωτογραφία της Ειρήνης, του 21χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2017 με 2,6 κιλά κοκαΐνη, είδαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

H κοπέλα, όπως βλέπουμε, έχει μαζεμένα τα μαλλιά της και φορά προστατευτική μάσκα. Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο πριν μπει στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ. Εκεί όπου δικάζεται για τα 2.6 κιλά κοκαΐνης. Διαβάστε παρακάτω....


Η κοπέλα έχει μαζεμένα τα μαλλιά της και φορά προστατευτική μάσκα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν μπει στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ.

«Για όλα φταίει ο φίλος μου από τη Μυτιλήνη ρουμανικής καταγωγής», ισχυρίστηκε η Ειρήνη στην απολογία της. «Εκείνος Ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ ΚονγκΜου έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια. Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια.

modelo-hong-kong-kokaini

Ο άνθρωπος που κατονομάζει η Ειρήνη, αρνείται τα πάντα. Ο ίδιος δήλωσε στο Star:

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Από τη στιγμή που η Ειρήνη είχε φτάσει στην Αντις Αμπέμπα είχε φύγει μαζί με τον φίλο της. Καμία σχέση με εμάς. Λόγω της οικονομικής κρίσης που είχα περάσει και εγώ δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση να μπορώ να σηκώσω δύο άτομα τρία τέσσερα.

Μου είχε πει ότι το αγόρι της είναι από εκεί και της έταξε να πάνε μαζί ένα ταξίδι .Και αφού θα πήγαινα εγώ να της έκανα παρέα να μην φοβόταν στο αεροδρόμιο στο ταξίδι. Μου είχε υποσχεθεί ότι εκεί θα την περίμενε και θα είναι εντάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο Χονγκ Κονγκ μαζί της», λέει.

Πότε είδατε τελευταία φορά την Ειρήνη;

«Όταν είχε φθάσει στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα».

Θυμόσαστε πόσες ημέρες πριν τη σύλληψη της;

«Πρέπει να είναι 10 - 15 μέρες».

Αυτό που λέει ότι εσείς της δώσατε το σακ βουαγιάζ το αρνείστε.

«Δεν ισχύει και δεν υπάρχει αυτή η ιστορία».

Η Ειρήνη ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της, της έστελνε συνεχώς μηνύματα όταν προσγειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ.

«Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν ήξερα ότι είχα κουβαλούσα ναρκωτικά, θα τα πέταγα μετά τον πρώτο έλεγχο», είπε στους Κινέζους.

Σε λίγες ώρες η Ειρήνη θα μάθει την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς οι Κινέζοι ένορκοι θα αποφασίσουν αν είναι αθώα ή ένοχη.