Σοκαριστικό έγκλημα: Έσφαξε την 11χρονη κόρη της για να μην αποκτήσει ερωτικές επαφές με αγόρια!

Την πήγε νεκρή στο νοσοκομείο!

Σοκαριστικό έγκλημα: Έσφαξε την 11χρονη κόρη της για να μην αποκτήσει ερωτικές επαφές με αγόρια!

Με 16 μαχαιριές στην πλάτη μια 28χρονη μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ σκότωσε την μόλις 11 ετών κόρη της για να την εμποδίσει να κάνει στο μέλλον σεξ με άνδρες.

Η Ρόζα Αλσίντες Ριβέρα συνελήφθη το πρωί της Κυριακής για την εν ψυχρώ δολοφονία της κόρης της, Αλέιντα. Οι γιατροί στο τοπικό νοσοκομείο ειδοποίησαν τις αρχές, όταν την είδαν να φτάνει εκεί με το νεκρό κορίτσι της στα χέρια και το ματωμένο μαχαίρι στο χέρι της. Διαβάστε παρακάτω...

«Έχασα το μωρό μου», ούρλιαζε σε έξαλλη κατάσταση η παιδοκτόνος, με το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου να την ακινητοποιεί και να την απομονώνει σε ένα δωμάτιο μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η 28χρονη μητέρα πριν σκοτώσει την κόρη της είχε πάει στο σπίτι της γιαγιάς του παιδιού και είχε κατηγορήσει τον σύντροφο της τελευταίας πως είχε κακοποιήσει την κόρη της.

Μητέρα

Σε κατάσταση υστερίας, μάλιστα, φώναζε πως ο άνδρας είχε κακοποιήσει το παιδί, γιατί το έβλεπε ότι «χαμογελούσε διαφορετικά».

Οι αρχές ωστόσο πιστεύουν ότι οι ισχυρισμοί της μητέρας δεν ευσταθούν και ότι η μικρή δεν είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ίδια, τέλος, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να απαλύνει τους πόνους της κόρης της από τις 16 μαχαιριές, βάζοντάς την στο αυτοκίνητο και κάνοντας βόλτες στη γειτονιά.