Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αδιανόητο: Γυναίκα υπέστη εγκεφαλικό την ώρα που έφτανε σε οργασμό από στοματικό σ3ξ!

Πάνω στην κορύφωση λιποθύμησε!

Αδιανόητο: Γυναίκα υπέστη εγκεφαλικό την ώρα που έφτανε σε οργασμό από στοματικό σ3ξ!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 14.03.2019 15:08

Να βιώσει μία από τις καλύτερες απολαύσεις της ζωής επιχείρησε μία 44χρονη στο Λονδίνο και τελικά πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της.

Την ώρα λοιπόν που η συγκεκριμένη γυναίκα κόντευε να φτάσει σε οργασμό από το στοματικό σεξ που της προσέφερε ο σύντροφός της, ξαφνικά λιποθύμησε. Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά μέσα στα επόμενα 3-4 είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της, έχοντας απλά έναν μικρό πονοκέφαλο.

Οι νοσηλευτές την συνόδευσαν στα επείγοντα περιστατικά West Middlesex Hospital στο Isleworth, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ένα μικρό εγκεφαλικό, καθώς ένα αιμοφόρο αγγείο είχε σκάσει στο κρανίο της.

Κάτι που μπορεί να προκλήθηκε από τις μεταβολές που παρατηρούνται στην αρτηριακή πίεση, κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Οι γιατροί που ανέλαβαν το περιστατικό έγραψαν στο περιοδικό BMJ Case Reports: «Ο ασθενής ανέφερε όταν πλησίαζε στον οργασμό έχασε τις αισθήσεις του. Όταν έφτασε στα επείγονται ήταν ξύπνια και πλήρως ανταποκρινόμενη, έχοντας μία μικρή αδιαθεσία. Δεν έκανε όμως εμετό.

Είχε πονοκέφαλο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και τον βαθμολογούσε με 6 σε κλίμα 10 του πόνου.

Αρχικά οι γιατροί νόμιζαν οτι ήταν απλά μία κρίση, αλλά οι ακτινογραφίες έδειξαν οτι έχει υποστεί εγκεφαλικό».

Η γυναίκα πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, τον Οκτώβριο του 2018, χωρίς άλλα προβλήματα, αλλά δημοσιοποιήθηκε τώρα από την Daily Mail.

"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Με τον φίλο μου έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ εγώ του κάνω στοματικό ερώτα, εκείνος δεν ανταποδίδει και αρνείται. Τι να κάνω; Ευρυδίκη

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας.

Αγαπητή Ευρυδίκη, τα προκαταρκτικά παιχνίδια αποτελούν σημαντική παράμετρο της σεξουαλικής μας ζωής. Είναι αυτά που αυξάνουν τον ερεθισμό και την προσδοκία και τελικά οδηγούν σε πιο εύκολο και έντονο οργασμό. Το στοματικό σεξ, τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του προκαταρκτικού παιχνιδιού και συνήθως αρέσει πάρα πολύ και στους δύο.

Ό,τι δίνεις όμως είναι κι αυτό που αναμένεις κι εσύ να πάρεις. Ίσως ο σύντροφός σου δεν έχει αρκετή εμπειρία και αισθάνεται αμήχανα, με αποτέλεσμα να φοβάται να σε ικανοποιήσει με το στοματικό σεξ. Πρέπει να μιλήσεις μαζί του προκειμένου να τον βοηθήσεις και να τον οδηγήσεις στα σημεία εκείνα που θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
TAGS
Share