Δολοφόνου 28χρονου: Αποκάλυψη βόμβα για τον δικηγόρο! Ήταν μπλεγμένος με....

Τα πάρε δώσε και το μοιραίο λάθος!

Δολοφόνου 28χρονου: Αποκάλυψη βόμβα για τον δικηγόρο! Ήταν μπλεγμένος με....

Ο άτυχος δικηγόρος που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό.

Το όνομα του είναι Ρεκουνιωτης Παναγιώτης και εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Γαλάνη. Διαβάστε παρακάτω....

Ο 28χρονος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

Οι συγγενείς του, ανησύχησαν όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου, επίσης αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εντόπισε τυχαία το αυτοκίνητο του δικηγόρου σε δρόμο κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Του προκάλεσε δε ιδιαίτερη εντύπωση ότι στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου (Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος) όπως και το πορτοφόλι του το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Αμέσως ειδοποίησε τον αδερφό του, ο οποίος σήμερα το απόγευμα κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να καταθέσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία, ο αδερφός του εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από αργά χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πηγές ο νεαρός δικηγόρος ήταν μπλεγμένος με τζόγο και είχε χρέη.

Θρίλερ είναι τέλος τα αίτια θανάτου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, αναφέρει το cyclades24.gr.

Δολοφονία 28χρονου: Αυτός είναι δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός!

Νεκρός σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια εντοπίστηκε ο 28χρονος δικηγόρος, που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης.

Ο δικηγόρος, που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, σύμφωνα με τις καταθέσεις των συγγενών του δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης.

Οι ανησυχίες για την τύχη του νεαρού εντάθηκαν όταν αστυνομικός και φίλος του αδελφού του δικηγόρου, επίσης αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εντόπισε τυχαία το αυτοκίνητο του αγνοούμενου κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στο κάθισμα του οχήματος βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το γεμάτο με χρήματα πορτοφόλι αλλά και το κινητό τηλέφωνο του άντρα. Άμεσα ειδοποίησε τον αδελφό του, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυση Αττικής για να καταθέσει.,

apokalipsi-aytos-einai-o-28xronos-dikigioros-pou-vrethike-nekros

Ο 28χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός και οι αρχές διεξάγουν έρευνες για το συμβάν και αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο, τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τη νεκροτομή.