Θάνατος-σοκ για ισχυρό επιχειρηματία! Πέθανε από εμφύτευση μαλλιών!

Απίστευτο!

Θάνατος-σοκ για ισχυρό επιχειρηματία! Πέθανε από εμφύτευση μαλλιών!

Δεν έχει ξαναγίνει κάποιο παρόμοιο περιστατικό θανάτου!

Με την ζωή του πλήρωσε την επιθυμία του να έχει πλούσια μαλλιά ένας επιχειρηματίας που πέθανε μετά από μεταμόσχευση μαλλιών διάρκειας 12 ωρών! Διαβάστε παρακάτω...

Ο 43χρονος, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ονομάζεται Σραβάν Κουμάρ Χουνταρί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπισε όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση σε ιδιωτική κλινική.

Πέθανε την επόμενη ημέρα μετά από πολλαπλή κατάρρευση οργάνων που προκλήθηκε από πιθανή αλλεργική αντίδραση, ανέφερε η αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και πρήξιμο το Σάββατο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Θεωρείται ότι υπέστη αναφυλακτικό σοκ, μια σοβαρή και δυνητικά θανατηφόρα αλλεργική αντίδραση.

Ο Χουνταρί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν είχε πει στην οικογένειά του ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση.

Η αστυνομία έχει καταχωρήσει προσωρινά τον θάνατό του ως ατύχημα και έχει ξεκινήσει έρευνα για το αν υπάρχει ιατρική αμέλεια.

Το Ινστιτούτο Πλαστικών Επεμβάσεων της Ινδίας δήλωσε πως οι αναπνευστικές δυσκολίες είναι «μια σπάνια επιπλοκή που πλήττει μόνο ελάχιστους ασθενείς με μεταμόσχευση μαλλιών».

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης!

«Έφυγε» στα 60 του χρόνια από τη ζωή γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε όλους.

Ο λόγοα για τον γλύπτη και εκπαιδευτικό Ελευθέριος Χιλέτης.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του μέλους του, γλύπτη, Ελευθέριου Χιλέτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή την Τετάρτη.
Ο Λευτέρης Χιλέτης γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά.

Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, με κατεύθυνση Γλυπτικής, το 1985.
Απασχολήθηκε ως καθηγητής των εικαστικών μαθημάτων σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 1986.

Η κηδεία του θα γίνει από το Κοιμητήριο Βύρωνα την Παρασκευή 15/3/2019 και ώρα 12:00. Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.