Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέα Ζηλανδία: Το σοκαριστικό βίντεο την ώρα που ο μακελάρης σκοτώνει ο μακελάρης σκοτώνει δεκάδες πιστούς μέσα στο τζαμί!

Πολύ σκληρές εικόνες!

Νέα Ζηλανδία: Το σοκαριστικό βίντεο την ώρα που ο μακελάρης σκοτώνει ο μακελάρης σκοτώνει δεκάδες πιστούς μέσα στο τζαμί!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15.03.2019 08:02

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία με πρωταγωνιστή έναν μακελάρη ονόματι Μπρέντον Τάραντ!

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άνδρα να εισβάλει σε ένα τζαμί και να σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του. Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, ένας 28χρονος Αυστραλός με το όνομα Μπρέντον Τάραντ είναι ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας που σκόρπισε τον θάνατο σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτ.

Η Dailymail μεταδίδει ένα βίντεο το οποίο υποστηρίζει ότι δείχνει τη στιγμή της άφιξης του ενόπλου στο ένα από τα δύο τζαμιά. Στο συγκεκριμένο φαίνεται ένας άνδρας που βγάζει από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του όπλα και φτάνει στην είσοδο του τζαμιού.

Ωστόσο πριν από λίγο άρχισαν να μεταδίδονται περισσότερα πλάνα, πιο σοκαριστικά, μέσα από το σημείο της τραγωδίας όπου ο μακελάρης πυροβολεί τα θύματα του, έχοντας τοποθετήσει κάμερα στο κεφάλι για να καταγράφει τα πάντα!

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ με το χρονικό της τραγωδίας στο Athensmagazine.gr

Share