Αμαλιάδα: Άνδρας σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε! Σε κατάσταση σοκ ο γιος τους!

Συγκλονισμένος ο γιος τους!

Αμαλιάδα: Άνδρας σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε! Σε κατάσταση σοκ ο γιος τους!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Αμαλιάδας με την οικογενειακή τραγωδία που είδε το φως της δημοσιότητας.

Άντρας σκότωσε την γυναίκα του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, αφού πρώτα ενημέρωσε τον γιο τους. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το ilialive.gr, 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο, έδωσε τέλος και στη δική του ζωή. Όλα συνέβησαν περίπου στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση που διατηρούσαν.

Τραγωδία στην Αμαλιάδα! Ηλικιωμένος σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρα, λίγο πριν σκοτώσει τη σύζυγό του και αυτοκτονήσει, τηλεφώνησε στο γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε. Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε και την Αστυνομία.

Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί τους βρουν νεκρούς, μιας και πρώτα κατευθύνθηκαν στην πρώτη κατοικία που διατηρούσαν.

Τα προβλήματα υγείας και το κοινό τέλος

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται να είναι που οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα. Κανείς δεν ξέρει, αν και η σύζυγος επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ζωή τους ένωσε με μια κοινή μοίρα έως το φινάλε. «Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» φέρεται να είπε στον γιο του, στα τελευταία του λόγια.

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του βρέφους ''Από την παιδική μου ηλικία περνάω δύσκολά''

Την τραγική είδηση του θανάτου βρέφους που απανθρακώθηκε μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη Βάρκιζα δεν τη χωρά ανθρώπινος νους. Το 1,5 έτους κοριτσάκι ήταν μόνο του στο σπίτι για ώρες. Όταν έφτασε η μητέρα του είδε τη φωτιά και ειδοποίησε την πυροσβεστική αλλά ήταν αργά. Η νεαρή είχε άλλα δύο παιδιά. Το ένα πέθανε και το άλλο μάλλον έχει υιοθετηθεί.

Για πρώτη φορά η 30χρονη μητέρα του βρέφους που έχασε το μωρό τηε στο φλεγόμενο σπίτι της Βάρκιζας λύνει τη σιωπή της από τη φυλακή και μιλάει στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου για τη ζωή της πριν από το τραγικό συμβάν αλλά και μετά το τραγικό συμβάν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε τι αναφέρει στα παρακάτω βίντεο: