«Μην τρώτε κοτόπουλα, θα γίνετε gay ή καραφλοί»!

Σε ποιον ανήκει αυτή η ατάκα;

«Μην τρώτε κοτόπουλα, θα γίνετε gay ή καραφλοί»!

Αυτή η τοποθέτηση είχε έρθει από το στόμα ενός ισχυρού άνδρα!

Τώρα είναι και πάλι στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Έβο Μοράλες, τον πρόεδρο της Βολιβίας!

Για το αν είναι ο Εβο Μοράλες δικτάτορας η όχι, οι απόψεις διίστανται. Το σίγουρο πάντως είναι πως αγνόησε το «Όχι» στο δημοψήφισμα για να θέσει και πάλι υποψηφιότητα για Πρόεδρος και κατεβαίνει και πάλι στις εκλογές.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχει σε πολλά θέματα περίεργες απόψεις. Οπως η άποψή του για το σωστό διαιτολόγιο για τους άνδρες, στους οποίους συνιστά να μην τρώνε κοτόπουλα γιατί θα γίνουν gay.

«Τα κοτόπουλα που τρώμε είναι γεμάτα θηλυκές ορμόνες», ισχυρίστηκε πριν από μερικά χρόνια σε μια διάσκεψη για το κλίμα που είχε οργανώσει η κυβέρνησή του. Συνεπώς όταν οι άνδρες τα τρώνε, χάνουν την αρρενωπότητά τους.» Ο ίδιος όπως είπε τρώει μόνο μη γενετικά τροποποιημένα κοτόπουλα κατ ευθείαν από τις αγροτικές φάρμες. Υποστήριξε ακόμα ότι η δίαιτα που ακολουθούν πολλοί συμπατριώτες του ευρωπαϊκής καταγωγής, έχει να κάνει με την φαλάκρα και με την ανάπτυξη του στήθους σε πρώιμη ηλικία για τα κορίτσια.

Η φαλάκρα που δείχνει νορμάλ, είναι μια ασθένεια στην Ευρώπη, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βολιβίας. Σχεδόν όλοι είναι φαλακροί, και αυτό οφείλεται στο φαγητό που τρώνε. Ανάμεσα στους αυτόχθονες, είπε, δεν υπάρχουν φαλακροί γιατί τρώμε διαφορετικά πράγματα...

Φτωχής καταγωγής, ινδιάνος και πρώην βοσκός λάμας, ο Έβο Μοράλες καυχάται γιατί τον ανέδειξαν στην ανώτατη αρχή οι χωρικοί και αγρότες.

Πηγή: iefimerida.gr

Σφακιανάκης σε Ρέμο: "Είσαι gay;" - Η ατάκα φωτιά που..."καθήλωσε" τον τραγουδιστή!

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε ο Νότης Σφακιανάκης και παρά την κόντρα τους, συζήτησαν για πολλά!

Ο Νότης, ο οποίος φημίζεται για τις ατάκες του, και αυτή τη φορά δεν άφησε κάτι να πέσει κάτω και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!

Μάλιστα κάποια στιγμή την ώρα της συζήτησής τους, ο Νότης είπε στον Αντώνη: "Δεν έχεις νυμφευθεί; Νυμφευθεί όχι παντρευτεί, τι είσαι gays; Παντρεύεται η γυναίκα, νυμφεύεται ο άντρας" και ο Ρέμος έμεινε με το στόμα ανοιχτό!