Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λήξη συναγερμού στο «Ελ. Βενιζέλος» - Κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για αεροπειρατεία

Δεν γέλασε κανείς...

Λήξη συναγερμού στο «Ελ. Βενιζέλος» - Κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για αεροπειρατεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15.03.2019 20:14

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ύστερα από τηλεφώνημα για αεροπειρατεία σε πτήση από το Λονδίνο.

Τελικά ο συναγερμός στον διεθνή αερολιμένα έληξε. Διαβάστε παρακάτω...

Φάρσα τελικά αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για αεροπειρατεία σε αεροσκάφος που θα έφτανε στην Αθήνα από το Λονδίνο που έγινε νωρίτερα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι αρχές οδήγησαν τους επιβάτες των πτήσεων που έφτασαν από Λονδίνο στις 17:00, στις 17:30 και στις 18:00, σε μία ειδική αίθουσα του αεροδρομίου και ελέγχθηκαν με ειδικά μηχανήματα. Δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και οι επιβάτες αποχώρησαν. Έτσι έληξε ο συναγερμός των αρχών και οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά πλέον.

Τηλεφώνημα για αεροπειρατεία στο «Ελ. Βενιζέλος»!

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά από τηλεφώνημα για αεροπειρατεία!

Στο αεροδρόμιο έχει προκληθεί πανικός.

Συγκεκριμένα υπήρξε τηλεφώνημα αγνώστου που προειδοποιούσε ότι σε μία από τις σημερινές πτήσεις προς Λονδίνο θα γινόταν αεροπειρατεία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ υπήρξε καθυστέρηση δύο πτήσεων προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάτι που να παραπέμπει σε σχέδιο αεροπειρατείας.

Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα έγινε περίπου στις 3 το μεσημέρι σε εμπορικό κατάστημα του αεροδρομίου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Share