Σοκ στην Σαλαμίνα! Νεκρή σε τροχαίο η...

Πολύ δύσκολες ώρες!

Σοκ στην Σαλαμίνα! Νεκρή σε τροχαίο η...

Ένα πανέμορφο κορίτσι και αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Τελαμώνα Σαλαμίνας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 18 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε την Τετάρτη, σε δρόμο του νησιού.

Η Ευαγγελία Πετροχείλου, Εύα για τους φίλους της, ήταν η πασαδόρος του Τελαμώνα Σαλαμίνας και εκείνη την ημέρα είχε μπει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος. Διαβάστε παρακάτω....

Ο νεαρός οδηγός φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να προσκρούσει σε ένα δέντρο.

Η 18χρονη Ευαγγελία Πετροχείλου, νεκρή σε τροχαίο στην Σαλαμίνα

Η Ευαγγελία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και, όπως ανέφερε η έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Ο 24χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Όντας σε κατάσταση σοκ από τον χαμό της 18χρονης κοπέλας, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτριές της διέκοψαν τις προπονήσεις, ενώ ο σύλλογος ενημέρωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι του.

Η 18χρονη Ευαγγελία Πετροχείλου, νεκρή σε τροχαίο στην Σαλαμίνα

Το δράμα στην οικογένεια της Ευαγγελίας δεν περιγράφεται με λόγια, ενώ η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει το Σάββατο, στη Σαλαμίνα.

Πένθος στην Θεσσαλονίκη! Νεκρός 17χρονος από...

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 17χρονος που παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο στην οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, οι γιατροί του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο μαθητή όμως είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υπέκυψε στα τραύματά του.

Η οδηγός που παρέσυρε τον 17χρονο κρατούνταν έως αργά το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Στο σημείο του τραγικού συμβάντος συγκεντρώθηκαν από το πρωί συμμαθητές του θύματος και πενθούν σιωπηλά για τον χαμό του φίλου τους.