Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο: Ρεθυμνιώτισσα δίνει συνταγή για φόλες στις γάτες

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!

gata
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.03.2019 15:08

Σάλος στην Κρήτη με την ανάρτηση μίας Ρεθυμνιώτισσας που δίνει συνταγή για φόλες στις γάτες.

Το φρικιαστικό μήνυμά της συνοδεύεται από την έκφραση: «Κακό ψόφο να έχουν». Διαβάστε παρακάτω...

Στην ανάρτησή της, η Ρεθυμνιώτισσα αναφέρει αναλυτικά τα συστατικά που χρησιμοποιεί για τις φόλες και με μεγάλο θράσος προσθέτει: «Έτσι έχω γλυτώσει οριστικώς με όλα τα κ@λόγατα. Θέλω ένα 3λεπτό να το στήσω κάθε φορά και ένα λεπτό η κουκούλα, δηλαδή 5-10 λεπτά μαζί με ένα γρήγορο καθάρισμα, αλλά χαλάλι!!!».

Το σχόλιο στο Facebook

Την εξοργιστική ανάρτησή της είδε ένας άλλος χρήστης του Facebook που έγραψε: «Όλοι αναφορά και κοινοποίηση σε αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται και άνθρωπος. Σχολίασε σε μια δημοσίευση η οποία ένα παλικάρι ήθελε έναν τρόπο ακίνδυνο να απομακρύνει τις γάτες από το μηχανάκι του γιατί του προκαλούσε φθορές στη σέλα κλπ. Και η τύπισσα του ανέφερε αυτόν τον άθλιο τρόπο» προσθέτοντας και σε φωτογραφία όλα όσα έγραψε η Ρεθυμνιώτισσα.

undefined

Φυσικά, όπως είναι λογικό, η ανάρτησή της ξεσήκωσε κύμα διαδικτυακής οργής με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές και πολλές καταγγελίες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αναγκάζοντάς την να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να «κλειδώσει» τον λογαριασμό της. Σύμφωνα με το zarpanews, έχει ζητηθεί και η παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

Τα σχόλια στο facebook

Πηγή: iefimerida.gr
Share