Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Ροζ» κύκλωμα: ''Δεν με άφηναν να ξεκόψω'' τι λέει η 27χρονη εκδιδόμενη;

Είχε μπλέξει στα δίχτυα του κυκλώματος...

skandalo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 20.03.2019 14:41

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξάρθρωση του κυκλώματος που φέρεται να εξέδιδε νεαρές γυναίκες!

Η 27χρονη Ελληνίδα εκδιδόμενη μίλησε στην εκπομπή Της Τατιάνας Στεφανίδου για το πως έμπλεξε στα δίκτυα και η ίδια στο ''ροζ'' κύκλωμα. '' Ουσιαστικά δεν με άφηναν να ξεκόψω...''. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε τι ομολόγησε στο παρακάτω βίντεο:

O κατηγορούμενος στο «Ροζ» κύκλωμα είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλούσε για τον εθισμό του στο σ3ξ!

Τι δήλωνε μπροστά στις κάμερες!
Nέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξάρθρωση του κυκλώματος που φέρεται να εξέδιδε νεαρές γυναίκες!

O κατηγορούμενος στο «Ροζ» κύκλωμα είχε εμφανιστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλούσε για τον εθισμό του στο σ3ξ! Ο άνθρωπος που ''ψάρευε'' τα κορίτσια για να τα βάλει στο κύκλωμα βγήκε στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια στο παρελόν για να μιλήσει για τον εθισμό του. Το απόσπασμα μεταδόθηκε στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε τo απόσπασμα στο βίντεο:

Σοκ: Κύκλωμα πορνείας εξέδιδε νεαρές Ελληνίδες εκ των οποίων η μία 17χρονη!

«Ροζ» κύκλωμα εξέδιδε νεαρές Ελληνίδες. Ανάμεσά τους και μία 17χρονη. «Εγκέφαλος» του κυκλώματος ένας φωτογράφος ο οποίος υποσχόταν πολυτελή ζωή στις κοπέλες και τις φωτογράφιζε γυμνές.

Στην εξάρθρωση πολυμελούς ροζ κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ελληνίδες φοιτήτριες αλλά και αλλοδαπές γυναίκες προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του εδώ και μια τριετία με τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν θύματά του να ανέρχεται μόνο για το τελευταίο τρίμηνο σε τουλάχιστον 45. Από αυτές οι 15 είναι Ελληνίδες φοιτήτριες και σπουδάστριες ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και μια 17χρονη που δηλώνει μαθήτρια Λυκείου.

Το κύκλωμα των μαστροπών αποτελούσαν 26 άτομα, 15 εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου. Ως αρχηγός θεωρείται ένας 45χρονος φωτογράφος, ο οποίος τραβούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των γυναικών αφενός για να προσελκύει περισσότερους πελάτες μέσω ιστοσελίδας που είχε στήσει το κύκλωμα και αφετέρου για να εκβιάζει όσες τυχόν αντιδρούσαν.

Η αστυνομία έχει καταλήξει ότι τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν γυναίκες, που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική και κοινωνική θέση, τις προσέγγιζαν σε καταστήματα μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αττικής. Στη συνέχεια, είτε αποσπούσαν τη συναίνεσή τους με τη χρήση απατηλών μέσων, είτε τις παρέσυραν, με πληρωμές και υποσχέσεις πολυτελούς διαβίωσης, με σκοπό να απασχοληθούν ως εκδιδόμενες για λογαριασμό τους.

Όσες εξέφραζαν προβληματισμό για το ενδεχόμενο να γίνουν εκδιδόμενες, τις παραπλανούσαν διαβεβαιώνοντάς τες ότι θα απασχολούνταν αποκλειστικά ως συνοδοί, χωρίς την πραγματοποίηση σεξουαλικών επαφών.

Το κύκλωμα είχε στήσει και «τηλεφωνικό κέντρο» που χειρίζονταν τέσσερα μέλη του σε προκαθορισμένες βάρδιες τα οποία έκλειναν τα ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια στην Αττική.

Άλλα μέλη της οργάνωσης αναλάμβαναν το ρόλο του οδηγού παίρνοντας για κάθε δρομολόγιο το ποσό των 20 ευρώ.

Συνολικά για κάθε ραντεβού εισέπραττε το ποσό των 130 ευρώ, με 50 ευρώ να πηγαίνουν στον «αρχηγό», 60 στην εκάστοτε κοπέλα και τα υπόλοιπα 20 στον οδηγό.

Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση των γυναικών γινόταν σε πολυτελή οικία στα νότια προάστια και το υλικό που ανέβαινε σε ιστοσελίδα το κύκλωμα το χρησιμοποιούσε προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους πελάτες και άρα να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της οργάνωσης.

Πηγή: athensmagazine.gr
Share