Τραγωδία στην Κρήτη: Λόγω ερωτικής απογοήτευσης αυτοκτόνησε ο μαθητής - Το σημείωμα που άφησε!

Σοκάρουν οι νέες εξελίξεις!

Τραγωδία στην Κρήτη: Λόγω ερωτικής απογοήτευσης αυτοκτόνησε ο μαθητής - Το σημείωμα που άφησε!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 17χρονος μαθητής στην Κρήτη, ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr οι λόγοι που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτό το απονενοημένο διάβημα ήταν ερωτικοί. Διαβάστε παρακάτω...

Ο άτυχος νεαρός τις τελευταίες ημέρες βίωνε μία ερωτική απογοήτευση και φαίνεται πως δεν άντεξε και αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Τραγωδία στην Κρήτη

Το άψυχο σώμα του βρήκαν μέλη της οικογένειάς του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 17χρονος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Μάλιστα, δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα αλλά κι ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν να κόψει το νήμα της ζωής του.

ο 17χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό του κάθισε στο γραφείο του και πήρε ένα κόκκινο στυλό γράφοντας στην λευκή κόλλα από χαρτί τους λόγους για τους οποίους θα έδινε τέλος την ζωή του.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ήταν η αρχή του σημειώματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ερωτική απογοήτευση τον είχε φέρει στα όρια της απελπισίας ενώ στη συνέχεια του σημειώματος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος νεαρός μόλις έγραψε το γράμμα πήρε το όπλο, το έβαλε κάτω από το πηγούνι του και πάτησε την σκανδάλη.

Τραγωδία στην Κρήτη! Νεκρός μαθητής από όπλο!

Ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα στην Κρήτη με έναν νεαρό άνδρα να πέφτει νεκρός!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Σκοπή Σητείας όταν ένας μαθητής Λυκείου τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο. Διαβάστε παρακάτω...

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που διερευνούν το περιστατικό.

undefined

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Είτε δηλαδή ο νεαρός να καθάριζε το όπλο είτε να αυτοπυροβολήθηκε. Η προανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας που συγκλονίζει το νησί...

Δείτε περισσότερα θέματα της κοινωνίας