Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πανικός στον Γέρακα: Ανατίναξαν ΑΤΜ - Πόσα χρήματα άρπαξαν;

Οι δράστες αφαίρεσαν πολλές κασετίνες!

Πανικός στον Γέρακα: Ανατίναξαν ΑΤΜ - Πόσα χρήματα άρπαξαν;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 21.03.2019 09:58

Έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Γέρακα!

Οι δράστες πήραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Διαβάστε παρακάτω...

Το ΑΤΜ που παραβίασαν οι ληστές βρίσκεται μπροστά από το σούπερμαρκετ «Σκλαβενίτης», στην οδό Αγίου Νεκταρίου, προκάλεσαν άγνωστοι στις 4.15 τα ξημερώματα στο Γέρακα.

Οι δράστες αφαίρεσαν τις κασετίνες, που περιείχαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό πόσο, και διέφυγαν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, προκλήθηκαν φθορές στο ΑΤΜ και στην πρόσοψη του καταστήματος.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι ληστές πάντως στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει και πρόσφατα υπήρξε ένοπλη ληστεία στο σπίτι των γονιών της Τατιάνας Στεφανίδου

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι των γονιών της Τατιάνας Στεφανίδου - Μπούκαραν με όπλα!

Πανικός στον Γέρακα: Ανατίναξαν ΑΤΜ - Πόσα χρήματα άρπαξαν;Πανικός στον Γέρακα: Ανατίναξαν ΑΤΜ - Πόσα χρήματα άρπαξαν;Πανικός στον Γέρακα: Ανατίναξαν ΑΤΜ - Πόσα χρήματα άρπαξαν;

Πηγή φωτογραφιών: irafina.gr

Ληστής... ψυχούλα! Πήγε να κλέψει μια γυναίκα στο ΑΤΜ αλλά μόλις είδε το υπόλοιπο του λογαριασμού της επέστρεψε τα χρήματα! (βίντεο)

Είναι δύσκολο να ζει κανείς με ένοχη την συνείδησή του. Και παραδόξως, ακόμη και οι κλέφτες το ξέρουν αυτό.

Πρόσφατα, οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν έναν άνδρα που λήστεψε μια γυναίκα στην Κίνα, σε ένα ΑΤΜ και αμέσως μετά μετανόησε για την πράξη του.

Το δίκτυο China Global Television Network μοιράστηκε ένα βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει έναν άνδρα οπλισμένο με ένα μαχαίρι, να επιτίθεται σε μια γυναίκα που χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα.

Μετά από μια σύντομη συζήτησης που αφήνει την γυναίκα εντελώς τρομοκρατημένη, της παίρνει όλα τα χρήματα, τα οποία ήταν περίπου 372 δολάρια.

Ωστόσο, εκείνη την στιγμή, η απληστία του χτυπά κόκκινο και της ζητά να του δείξει την απόδειξη της συναλλαγής. Σκεπτόμενη η γυναίκα το μαχαίρι που κρατά ο άνδρας, αναγκάζεται να το κάνει. Στρέφεται προς το μηχάνημα και αφού του δείχνει το υπόλοιπο, φαίνεται πως αλλάζει γνώμη. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, το υπόλοιπο ήταν μηδέν.

Ο ληστής χαμογελά και όλως παραδόξως, επιστρέφει στην φτωχή γυναίκα τα χρήματά της. Η κάμερα έξω από την τράπεζα ICBC, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, τον δείχνει να φεύγει περπατώντας χωρίς τα χρήματα. Η γυναίκα παραμένει αμήχανη, προσπαθώντας να επεξεργαστεί το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χεγιουάν της νότιας Κίνας. Ο άνδρας παρόλο που δεν της πήρε τελικά τα χρήματα, συνελήφθη λόγω των απειλών και του μαχαιριού που κρατούσε.

Για περισσότερα κοινωνικά θέματα, επισκεφτείτε την κατηγορία μας - Κοινωνία

Share