Τραγωδία στο Ελληνικό: Συγκλονίζουν τα λόγια της Βουλγάρας - «Με σκοτώνει, με σκότωσε»!

Νεκροί και οι δύο!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Συγκλονίζουν τα λόγια της Βουλγάρας - «Με σκοτώνει, με σκότωσε»!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το οικογενειακό έγκλημα στο Ελληνικό, με πρωταγωνιστή έναν αντιπτέραρχο και την σύζυγό του!

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτοπτών μαρτύρων για το αιματηρό επεισόδιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε την βουλγαρικής καταγωγής σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με οδηγό ταξί, η γυναίκα τον σταμάτησε και μπήκε αιμόφυρτη φωνάζοντας «με σκοτώνει, με σκότωσε». Ο οδηγός σε κατάσταση σοκ ζήτησε από τη γυναίκα να βγει από το όχημα, που φέρει κηλίδες από αίμα. Όπως μάλιστα είπε, στη συνέχεια άκουσε και πάλι πυροβολισμούς.

Γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν είχε δημιουργήσει παλαιότερα προβλήματα, ενώ ούτε ακούγονταν τσακωμοί τις προηγούμενες ημέρες. Άλλες, ωστόσο, μαρτυρίες κάνουν λόγο για μαρτυρική ζωή που περνούσε ο ηλικιωμένος άνδρας στα χέρια της συζύγου του.

Σύμφωνα με νεότερη εξέλιξη νεκροί είναι και οι οι πρωταγωνιστές της τραγωδίας!

«Με σκοτώνει, με σκότωσε», ούρλιαζε και μπήκε σε ταξί για να σωθεί από τον άνδρα της, αντιπτέραρχο!

«Με σκοτώνει, με σκότωσε», ούρλιαζε και μπήκε σε ταξί για να σωθεί από τον άνδρα της, αντιπτέραρχο!

Και η τραγωδία στον Νέο Κόσμο είχε συγκλονίσει! Θυμηθείτε εδώ...

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την παιδοκτόνο! Το είχε σχεδιάσει!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Τραγικό τέλος για το ζευγάρι! Ο πραγματικός που τσακώθηκαν!

Νεκροί και οι δύο στην τραγωδία του Ελληνικού, όταν 86χρονος εν εποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε και σκότωσε την 59χρονη Βουλγάρα σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα στο σπίτι. Ο 86χρονος σε κάποια στιγμή έβγαλε το πιστόλι του, ένα 22άρι και πυροβόλησε την σύζυγό του. Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνη άρχισε να τρέχει έντρομη έξω. Μάλιστα, πρόλαβε να βγει στο δρόμο και να σταματήσει ένα ταξί. «Με σκότωσε, με σκότωσε» πρόλαβε να πει στον ταξιτζή ζητώντας του βοήθεια και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο 86χρονος στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και στη μέση της αυλής έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Και οι δύο, και ο 86χρονος και η 59χρονη μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξαν λίγη ώρα αργότερα.

Η συμβίωση, η περιουσία και ο μοιραίος καβγάς

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του ζευγαριού ο 86χρονος πρώην στρατιωτικός και η 59χρονη Βουλγάρα ήταν παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται ότι ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 86χρονος συμβίωνε με την Βουλγάρα μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου του, ωστόσο η σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και οι καλύτερες, αναφέρει το iefimerida.gr.

Η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν γείτονες του ζευγαριού. Σήμερα το πρωί όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν η 59χρονη έδιωξε τον 86χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η 59χρονη εργαζόταν στο σπίτι του πρώην στρατιωτικού προσέχοντας τη σύζυγό του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε.

Για περισσότερα κοινωνικά θέματα, επισκεφτείτε την κατηγορία μας - Κοινωνία