Τραγωδία στο Ελληνικό: Σάλος με την αντίδραση του ταξιτζή - «Χάσαμε την ανθρωπιά μας»!

Οργή στα social media!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Σάλος με την αντίδραση του ταξιτζή - «Χάσαμε την ανθρωπιά μας»!

Χαμός επικρατεί στα social media με την αντίδραση του ταξιτζή, ο οποίος πέταξε έξω από το αυτοκίνητο του την Βουλγάρα που σκότωσε ο αντιπτέραρχος σύντροφός της.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα στο σπίτι. Ο 86χρονος κάποια στιγμή έβγαλε το πιστόλι του, ένα 22άρι, και πυροβόλησε τη σύζυγό του. Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί σάλος με την αντίδραση ενός οδηγού ταξί, ο οποίος μόλις είδε την τραυματισμένη γυναίκα και σύζυγο του 86χρονου να μπαίνει στο ταξί του λίγο πριν ξεψυχήσει, αντί να την μεταφέρει στο νοσοκομείο την έβγαλε έξω. από το όχημα.

Ο 86χρονος αφού πυροβόλησε την σύντροφό του αυτοκτόνησε!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Τραγικό τέλος για το ζευγάρι! Ο πραγματικός που τσακώθηκαν!

Λέγοντας στους δημοσιογράφους πως ταράχτηκε όταν είδε την γυναίκα, ο ταξιτζής δεν εξήγησε τον λόγο που έβγαλε έξω την τραυματισμένη γυναίκα, αλλά σχολίασε το γεγονός πως το ταξί του γέμισε με αίματα, λόγω της ίδιας.

Μάλιστα, ο ταξιτζής την ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφους χαμογελούσε διαρκώς ακόμη και την ώρα που περιέγραφε το τραγικό συμβάν.

Μετά, λοιπόν, από αυτό το βίντεο, δεν είναι λίγοι οι χρήστες των social media, οι οποίοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με την απόφαση του ταξιτζή να βγάλει την γυναίκα έξω από το ταξί.

Σχολιάζοντας το γεγονός σε Twitter και Instagram, οι χρήστες των social media κατέκριναν την στάση του ταξιτζή, καθώς και το ύφος του, δημοσιεύοντας οργισμένα σχόλια.

Σάλος στο Twitter

Μια γυναίκα μπήκε αιμόφυρτη σε ταξί στο Ελληνικό μπας και γλυτώσει απ' το όπλο του συζύγου της. Ο ταξιτζής την έβγαλε έξω για να μην του λερώσει το αμάξι. Η γυναίκα πέθανε. Ο ταρίφας χασκογελάει στις κάμερες.
Ο ταξιτζής που κατέβασε από το αυτοκίνητό του την αιμόφυρτη γυναίκα που προσπαθούσε να σωθεί από τα πυρά του συντρόφου της, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, για να μην του λερώσει το αμάξι, είναι δυστυχώς όλη η Ελλάδα του σήμερα. Και του χθες... Χάσαμε την ανθρωπιά μας. Τέλος.
Το πιο συγκλονιστικό είναι ο απαθής και με ελαφρύ μειδίαμα τρόπος, με τον οποίο περιγράφει το περιστατικό ο ταξιτζής, τύπου «ε συμβαίνουν αυτά... άντε τώρα να το πλύνω...»
Συγνώμη ο Ταξιτζής είδε γυναίκα με αίματα και την έβγαλε έξω να μην του λερώσει το ταξί;
Αρθρο 15. Εγκλημα που τελειται με παραλειψη.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Βοήθεια με σκοτώνει -Δε βολεύει κυρία μου η διαδρομή αυτή, περάστε έξω! #Ελληνικό
Το βίντεο δε μετράει για πειστήριο παραδοχής ότι ο #ταξιτζης εγκατέλειψε άνθρωπο σε ανάγκη για να του κάνουν κάτι;

Αντιδράσεις και στο Facebook

Αντί να βοηθήσει την γυναίκα κοίταγε μην λερώνει το αυτοκίνητο
Ελεος, χασαμε εντελως την ανθρωπια μας
Λογικό ρε παιδιά, ήταν γυναίκα και Βουλγάρα η τραυματισμένη, όχι ...Έλληνας άντρας
Όχι ρε τον άνθρωπο του γέμισε η άλλη με αίματα το ταξί λες και δεν μπορούσε να πεθάνει ήσυχα σε μια γωνίτσα. Σήμανση για φωτογραφίες και να συλλέξει τα αίματα... Τι του έτυχε του ανθρώπου. Το έχασε το μεροκάματο ο άνθρωπος «για μια Βουλγάρα».
Απιστευτο?Εβγαλε εξω τη γυναίκα που αιμορραγούσε μην του λερώσει το ταξί,ο ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑΣ
Θα πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης
Παρακαλώ κυρία μου πηγαίνετε αλλού να πεθάνετε" Μπράβο!!

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε περισσότερα Κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!