Τραγωδία στο Ελληνικό: Εισέβαλαν στο σπίτι του 87χρονου που σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε!

Σοκάρει η εγκληματικότητα!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Εισέβαλαν στο σπίτι του 87χρονου που σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε!

Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνει πλέον η εγκληματικότητα στην Αθήνα, με τις συμμορίες να χτυπάνε αδιακρίτως ακόμη και σε σπίτια ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία του Ελληνικού, σύμφωνα με καταγγελίες από το περιβάλλον της 50χρονης Βουλγάρας, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της λεωφόρου Βουλιαγμένης 88 και άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο υπήρχε μέσα. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των αρχών, οι «ποντικοί» πιθανότατα τρύπωσαν από παράθυρο το οποίο έσπασαν, ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Είδηση σοκ: Ναυάγησε πλοίο! Σχεδόν 100 νεκροί!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Αυτή ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του 86χρονου!

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Ελληνικό, με τη δολοφονία της 59χρονης Βουλγάρας από τον 86χρονο σύζυγό της, και στην συνέχεια την αυτοκτονία του ίδιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λογομάχησε πάνω σε έναν καβγά, και τότε ο 86χρονος αντιπτέραρχος έβγαλε το όπλο του, ένα 22άρι και πυροβόλησε τη σύζυγό του.

Εκείνη βγήκε έξω από το σπίτι και πρόλαβε να σταματήσει ένα ταξί και να μπει μέσα, λέγοντας στον οδηγό «Με σκότωσε, με σκότωσε», ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο 86χρονος στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και στη μέση της αυλής έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 59χρονη Βουλγάρα εργαζόταν στο σπίτι του πρώην στρατιωτικού, προσέχοντας τη σύζυγό του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε.


Τι όπλισε το χέρι του 86χρονου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι λογομάχησε έντονα πάνω σε έναν καβγά, που αφορούσε οικονομικά θέματα.

Ο 86χρονος συμβίωνε με την 59χρονη Βουλγάρα, ύστερα από τον θάνατο της πρώτης συζύγου του. Η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι το οποίο τελικά κατάφερε.

Χθες όμως, πάνω σε έναν καβγά, η 59χρονη φέρεται να έδιωξε τον 86χρονο από το σπίτι. Τότε αυτός, διηγήθηκε στη μοιραία πράξη.

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!