Ροζ κύκλωμα: Σπάει την σιωπή του ο "στρατολόγος" μέσα από τα κρατητήρια!

Τα πρώτα λόγια του ανθρώπου που στρατολογούσε τα κορίτσια!

Ροζ κύκλωμα: Σπάει την σιωπή του ο

Έσπασε την σιωπή του μέσα από τα κρατητήρια ο άντρα που στρατολογούσε τα κορίτσια στην πορνεία.

Στο ροζ κύκλωμα που εξαρθρώθηκε, εμπλέκονται 15 φοιτήτριες και μια μαθήτρια. Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε ο 31χρονος που φέρεται να ψάρευε κορίτσια για το κύκλωμα της πορνείας και εξομολογήθηκε πως έμπλεξε στα δίχτυα του «ροζ» κυκλώματος.

«Τα παραλένε κάποια κορίτσια απλά κάποια κορίτσια γιατί κάποια κονσεπτ με τα οποία ασχολούμαι είναι κάπως σεξιστικού περιεχομένου…», αποκάλυψε ο ίδιος.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στην ανήλικα κοπέλα και την κατάθεσή της στις Αρχές, σχολίασε: «Είχε τύχει να ερωτοτροπούμε και αυτή να έχει κάνει την πρώτη κίνηση και να λέει και ψεύτικη ηλικία. Εγώ δεν θα έκανα κάτι με ανήλικη κοπέλα, αν το ήξερα κιόλας ότι είναι τόσο μικρή… Εγώ δεν της πρότεινα να συναντιέται με πελάτες. Μπορεί να το έκαναν κάποια άλλα κορίτσια από εκεί…».

«Το ότι κάποια κορίτσια εκδίδονταν το μάθαμε μετά από τις ίδιες ή από σπόντες…», εκμυστηρεύτηκε, ενώ για την σχέση του με τον TUS δήλωσε: «Γνωριζόμαστε καλά, πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε φίλοι και συνεργάτες… Εγώ του έβρισκα άντρες και γυναίκες για να παίξουν στα βίντεο κλιπ του…».

Τέλος, ο ίδιος επεσήμανε: «Είναι τρεις πρώην μου που θέλουν να με εκδικηθούν με τον χειρότερο τρόπο. Τα έχουν παραφουσκώσει για να κάνουν το κομμάτι του…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι είπαν οι callgirls στην απολογία τους;

Ροζ κύκλωμα: Η απολογία για τα call girls του εγκεφάλου της σπείρας! Απίστευτοι διάλογοι...

Πελοπόννησος: Αστυνομικοί μπλεγμένοι σε ροζ κύκλωμα στην Καλαμάτα!

Πλήττει το κύρος της αστυνομίας η είδηση δυο αστυνομικών οι οποίοι εμπλέκονται σε ροζ κύκλωμα.

Οι αστυνομικοί είχαν των ρόλο του εσωτερικού πληροφοριοδότη σε ροζ κύκλωμα που δρούσε στην Καλαμάτα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πένθος! Έφυγε από την ζωή ο Μανώλης Αγγελίδης!

Οι αστυνομικοί ενημέρωναν τα μέλη του κυκλώματος για το πότε θα γίνουν οι αστυνομικές επιχειρήσεις, ενώ έδιναν και αναλυτικές οδηγίες για να αποφύγουν τις προσλήψεις.

Δείτε το απόσπασμα στο δελτίο ειδήσεων του STAR στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα μόνο κλικ!