Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταμάτης Μαλέλης: Το δημόσια ξέσπασμα στα social media - «Ντροπή και μόνο ντροπή»!

Η είδηση που τον έκανε έξαλλο!

Σταμάτης Μαλέλης: Το δημόσια ξέσπασμα στα social media - «Ντροπή και μόνο ντροπή»!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 22.03.2019 16:48

Ξέσπασε ο Σταμάτης Μαλέλης στα social media!

Ο δημοσιογράφος έγινε έξαλλος με την Μυρσίνη Λοϊζου η οποία εισέπραττε την σύνταξη της μητέρας της, η οποία είχε φύγει από την ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

«Ντροπή και μόνον ντροπή», είναι η απάντηση στην υπόθεση της Μυρσίνης Λοίζου που επί χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει, ήταν το σχόλιο του Σταμάτη Μαλέλη του Κινήματος Αλλαγής.

«Ντροπή και μόνο ντροπή είναι η απάντηση στην υπόθεση της Μ Λοίζου που επι χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει. Και αυτοί οι άνθρωποι που κλέβουν συντάξεις συνεχίζουν με θράσος να λένε ότι είναι αριστεροί .#Λοΐζου», έγραψε αναλυτικά.

Σταμάτης Μαλέλης Το δημόσια ξέσπασμα στα social media

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ που έσκασε σαν "βόμβα" στα αυτιά μας.

Μυρσίνη Λοΐζου: Βόμβα! Εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της!

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας Πολιτικός!

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πολιτική σκηνή της χώρας.

Πέθανε χθες σε ηλικία 88 χρόνων ο γεννημένος στην Κορώνη επιφανής Μεσσήνιος οικονομολόγος, Δημήτρης Κουλουριάνος.

Ο Δ. Κουλουριάνος, υπήρξε στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και αναπληρωτής διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), ενώ διετέλεσε υπουργός Οικονομικών (1982 - 1983) στην πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και ευρωβουλευτής (1999 - 2004) με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα.

Στα πρώτα βήματα του θεσμού της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, ο Δ. Κουλουριάνος μετείχε, ως υποψήφιος για τη Νομαρχία Μεσσηνίας, στις εκλογές του 1998 στις οποίες εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας την τετραετία 1999 – 2002.

Βιογραφικό

Ο Δ. Κουλουριάνος γεννήθηκε στην Κορώνη το 1930. Σπούδασε οικονομικά στην τότε ΑΣΟΕΕ (σήμερα Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και λίγο καιρό μετά την αποφοίτησή του εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράπεζας της Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών μαζί με τους Γιάγκο Πεσμαζόγλου, Ξενοφώντα Ζολώτα, Απόστολο Λάζαρη και Σάκη Καράγιωργα. Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια όπου ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του με θέμα Educational Planning for Economic Growth. Εκεί συνδέθηκε στενά με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο είχε καθηγητή. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα αποσπάστηκε στο υπουργείο Συντονισμού ως σύμβουλος του Παπανδρέου. Το 1967 η δικτατορία τον απέλυσε από την Τράπεζα της Ελλάδος με αποτέλεσμα να δραπετεύσει με σκάφος στην Ιταλία. Μετά την φυγή του εργάστηκε, έως και το 1981, στην Παγκόσμια Τράπεζα των Ηνωμένων Εθνών.

Το 1981 επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του Ανδρέα Παπανδρέου και εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, θέση από την οποία παραιτήθηκε σύντομα για αναλάβει την διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Αναπτύξεως (ΕΤΒΑ). Στις 5 Ιουλίου 1982 διορίστηκε υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, παραιτήθηκε όμως στις 9 Σεπτεμβρίου 1983 καθώς διαφωνούσε με τον τρόπο διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Μετά την αποχώρησή του από την πολιτική χρημάτισε πρέσβης της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ (1986 - 1990) καθώς και αναπληρωτής διευθυντής στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) κατά την περίοδο 1991 - 1993. Διετέλεσε ευρωβουλευτής με το ΔΗΚΚΙ την περίοδο 1999 – 2004.

Διαβάστε περισσότερες κοινωνικές ειδήσεις με ένα κλικ!

Share