Θεσσαλονίκη: Τι δηλώνει η γιαγιά που συνελήφθη γιατί πουλούσε παντόφλες - «Δεν το έκανα για τα λεφτά»!

Αδιανόητο περιστατικό!

Θεσσαλονίκη: Τι δηλώνει η γιαγιά που συνελήφθη γιατί πουλούσε παντόφλες - «Δεν το έκανα για τα λεφτά»!

«Δεν το έκανα για τα λεφτά»! Αυτή ήταν η δήλωση της 90χρονης γιαγιάς που συνελήφθη από την Αστυνομία γιατί πουλούσε στους Αμπελόκηπους παντόφλες.

Όπως αναφέρει, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που κατέβηκε κάτω την ημέρα της λαϊκής αγοράς στην περιοχή για να πουλήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως η ίδια εξηγεί δεν είναι τόσο οι οικονομικοί λόγοι, όσο η ψυχική ικανοποίηση που νιώθει καθώς βγαίνει από το σπίτι και έχει με κάτι να ασχολείται.

Μετά την σύλληψη της, η ηλικιωμένη, έκατσε μέχρι αργά το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα. Μια κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την κόρη της ηλικιωμένης ότι συνέλαβαν την μητέρα της και ότι βρίσκεται στο τμήμα.

Όπως αναφέρει η Τζουντι, κόρη της ηλικιωμένης, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συνέλαβαν ένα άτομο τέτοιας ηλικίας επειδή καθόταν και πουλούσε τερλικια, για να έχει κάτι να κάνει και για να βγάζει ένα μικροποσό.

Σοκ στην Λαμία! Απήγαγαν, βίαζαν και υποχρέωναν σε επαιτεία 14χρονη μαθήτρια!

Τραγωδία Ελληνικό: Ξέσπασε σε κλάματα ο ταξιτζής - «Μετανιώνω δε κατάλαβα τι έγινε...»!

Ξέσπασε σε κλάματα ο ταξιτζής που πέταξε έξω από το αυτοκίνητο την Βουλγάρα που σκότωσε ο αντιπτέραρχος σύντροφος της.

Στο δελτίο του STAR o οδηγός δήλωσε μετανιωμένος και πως δεν κατάλαβε τι έγινε. Διαβάστε παρακάτω...

H οργή ξεχειλίζει το διαδίκτυο κι όχι μόνο, για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο

«Άδικο! Έχω οικογένεια, έχω κόρη! Λαμβάνω απειλητικά μηνύματα από ανθρώπους που δεν ξέρω ποιοι είναι!», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!