Έκτακτο τώρα: Πυροβολισμοί σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Ηλιούπολη!

Έσκασε τώρα! Υπάρχουν τραυματίες;

Έκτακτο τώρα: Πυροβολισμοί σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Ηλιούπολη!

Έκτακτη είδηση! Έπεσαν πυροβολισμοί σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Ηλιούπολη!

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες - Στην οδό Θράκης το βράδυ του Σαββάτου. Διαβάστε παρακάτω...

Με αεροβόλο όπλο πυροβόλησαν κατά λεωφορείου του ΟΑΣΑ άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου στην Ηλιούπολη.

Το λεωφορείο της γραμής 237 ήταν, κατά πληροφορίες, σταματημένο στη στάση «Θεσσαλίας» στην οδό Θράκης.

Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματίες ή θυματα.

Σύμφωνα με το ilioupolinews.gr είναι το δεύτερο περιστατικό επίθεσης κατά λεωφορείου στην περιοχή καθώς πριν λίγο καιρό άγνωστοι είχαν πετάξει νεράντζια σε λεωφορείο της ίδιας γραμμής.

Aπίστευτη τραγωδία στην Τήνο: Πέθανε νεογνό!

Τραγική κατάληξη στην Τήνο, με τον θάνατο ενός νεογνού.

Τι συνέβη και δεν μπόρεσε να σωθεί το μωρό;

Τραγική κατάληξη είχε η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μίας νεαρής γυναίκας στο νησί της Τήνου, καθώς οι γιατροί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να σώσουν το νεογνό, το οποίο θα γεννιόταν πρόωρα μετά από έξι μήνες κύησης.

Ο ιατρός μαιευτήρας κ. Νικόλαος Διαμαντάκης που βρισκόταν στο νησί, κλήθηκε εσπευσμένα να επέμβει. Παρά τις υπεράνθρωπες και φιλότιμες προσπάθειές του και τη συνδρομή της μαίας Σοφίας Δελατόλα του Κέντρου Υγείας Τήνου, αλλά και της παιδιάτρου Ελένης Μουρατίδου, δεν κατάφερε να κρατήσει στη ζωή το νεογνό (πρόωρο-6 μηνών) αγόρι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό, επανέρχεται στην επικαιρότητα η πλημμελής υγειονομική περίθαλψη που παρέχει το ελληνικό κράτος στους κατοίκους των νησιών, τα οποία στερούνται ολοκληρωμένων μονάδων υγείας και ιατρικού προσωπικού, με συνέπεια να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, το οποίο έχει έδρα το αεροδρόμιο της Σύρου δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στην Τήνο και να διακομίσει την ταλαιπωρημένη μητέρα και το άωρο βρέφος της. Επίσης το SUPER PUMA. που απογειώθηκε από τη Ρόδο, δεν έφθασε και αυτό στην Τήνο, λόγω μηχανικής βλάβης, όπως ειπώθηκε.

Νεκρό 18 μηνών βρέφος: Τι δείχνουν οι έρευνες;

Tραγωδία στα Τρίκαλα με τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 18 μηνών, το οποίο δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Ποια ήταν η αιτία του θανάτου;

Δεν τα κατάφερε το 18 μηνών παιδάκι από τα Τρίκαλα που είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το μόλις 18 μηνών παιδάκι (Θ.Π.) λύγισε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει παρά το ότι ηρωικά πάλεψε. Επίσης σύ,φωνα με την ΚΕΕΛΠΝΟ αυξήθηκαν οι νεκροί απο την γρίπη στους 122.

Το παιδάκι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα τα ξημερώματα της 2ας Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και αφού νωρίτερα είχε μεταφερθεί από ιδιώτη παιδίατρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βρέφος είχε βρεθεί θετικό στον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Ο θάνατός του συγκλονίζει την πόλη.

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!

ΠΗΓΗ protothema.gr