Νέο βίντεο από το πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού: Η απόλυτη ζωάρα με ζεϊμπέκικο, ποτά και πολλά λεφτά!

Καλύτερα περνάνε στις φυλακές από το να ήταν ελεύθεροι.

Νέο βίντεο από το πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού: Η απόλυτη ζωάρα με ζεϊμπέκικο, ποτά και πολλά λεφτά!

Ένα νέο βίντεο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας, και καταγράφει την… χλιδάτη ζωή που κάνουν κρατούμενοι μέσα στις φυλακές της χώρας.

Ήδη από χθες, Σάββατο, είχε ξεσπάσει σάλος από το βίντεο που έδειχνε πώς οι κρατούμενοι είχαν μετατρέψει το κελί τους σε… υπερπολυτελές διαμέρισμα με τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, αλκοόλ, κινητά με τα οποία έκαναν και live (!) στο Facebook -ακόμα και με μια... γάτα! Διαβάστε παρακάτω....

Η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν να τονίσει, σε ανακοίνωσή του, ότι διεξάγεται έρευνα και πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου».

Το νέο βίντεο δείχνει ξανά εικόνες από… πάρτι μέσα στις φυλακές και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το αλκοόλ ρέει άφθονο κι ένας κρατούμενος χορεύει ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο, με τους υπόλοιπους να τον χειροκροτούν και να καταγράφουν τις εικόνες με κινητά τηλέφωνα. Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στις φυλακές είναι πολλά και αφορούν κυρίως στο πώς προμηθεύονται οι κρατούμενοι hi-tech τηλεοράσεις, ακριβά κινητά και μπουκάλια με αλκοόλ…

Ένας πρώην κρατούμενος μίλησε στον Alpha και τόνισε πως «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;». «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος» τόνισε ακόμη.

To πρώτο βίντεο είχε προκαλέσει σοκ! Δείτε εδώ:

Απίστευτο: Αλβανοί κρατούμενοι στον Κορυδαλλό έκαναν πάρτι μέσα στις φυλακές με ποτά και πακέτα από χαρτονομίσματα! (βίντεο)

Κόκκινος συναγερμός στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού! Πάγωσαν οι Αρχές όταν είδαν ότι...

Eνας 48χρονος Έλληνας κρατούμενος, καταδικασμένος σε ισόβια απεβίωσε χθες το βράδυ στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού.

Ο κρατούμενος, εργαζόταν στα μαγειρεία του ψυχιατρείου και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες χθες έγινε άλλη μία συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενο και σωφρονιστικούς υπαλλήλους: Πρωταγωνιστής του νέου επεισοδίου φέρεται ότι είναι ένας Ρωσοπόντιος που εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης ο οποίος επιτέθηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους όταν έμαθε ότι πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή εκτός .

Σημειώνεται ότι ο θάνατος του κρατούμενου είναι ο δεύτερος που καταγράφεται τον τελευταίο μήνα, στο ψυχιατρείο των φυλακών. Είχε προηγηθεί αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων με τραυματίες, ενώ ένας άνθρωπος είχε μεταφερθεί νεκρός στο νοσοκομείο.

Σε έλεγχο που έγινε χθες από την ΕΛΑΣ στο ψυχιατρείο των φυλακών, μετά τη νέα συμπλοκή, βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα που απαγορεύεται να είναι στην κατοχή των κρατουμένων, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!