Θρήνος: Έκαναν περιτομή σε βρέφος 5 μηνών και πέθανε

Αν είναι δυνατόν...

Θρήνος: Έκαναν περιτομή σε βρέφος 5 μηνών και πέθανε

Απίστευτο συμβάν στην Ιταλία με μωρό 5 μηνών να χάνει τη ζωή του όταν υποβλήθηκε σε περιτομή από τους γονείς του

Η ιταλική αστυνομία έχει ανοίξει φάκελο για ανθρωποκτονία, καθώς ο θάνατος έχει προκαλέσει ερωτηματικά. Διαβάστε παρακάτω:

Τη ζωή του έχασε ένα βρέφος 5 μηνών στην Ιταλία όταν υποβλήθηκε σε περιτομή από τους γονείς του στην περιοχή της Ρέτζιο Εμίλια.

Αν και το βρέφος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Μπολόνια μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το ανατάξουν με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η ιταλική αστυνομία έχει ανοίξει φάκελο για ανθρωποκτονία σε βάρος των δύο γονέων με καταγωγή, κατά πληροφορίες, από τη Γκάνα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ένα αγόρι δύο ετών είχε χάσει, επίσης, τη ζωή του στη Ρώμη μετά από ακατάσχετη αιμμοραγία που του προκάλεσε η περιτομή στην οποία υποβλήθηκε σε κλινική που χρηματοδοτείται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Arci.

Σοκ είχε προκαλέσει νωρίτερα μέσα στη μέρα ο θάνατος του 14χρονου αναβάτη στην Ισπανία:

Ανείπωτη θλίψη: Νεκρός 14χρονος αναβάτης σε τραγικό δυστύχημα

Σοκ: Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής

Ο Βρετανός, γεννημένος στις ΗΠΑ, μουσικός Scott Walker πέθανε στα 76 του χρόνια.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε το label του, η 4AD, γράφοντας:

«Για μισό αιώνα η ιδιοφυΐα του ανθρώπου που γεννήθηκε ως Noel Scott Engel εμπλούτισε τις ζωές χιλιάδων».

Ο Walker, που ξεχώριζε για τη χαρακτηριστική βαρύτονη φωνή του, ξεκίνησε την καριέρα του στα μέσα της δεκαετίας του ’60 με τους Walker Brothers, για να ακολουθήσει σύντομα σόλο πορεία, με μια σειρά από αναγνωρισμένα άλμπουμ που έφεραν το όνομά του: από το Scott I μέχρι το Scott IV.

Στη συνέχεια της καριέρας του ξέφυγε από την ποπ, στην οποία κινούταν πάντα με εξερευνητική διάθεση, και έκανε πιο πειραματικές δουλειές όπως το Tilt (1995) και το The Drift (2006).

Έχει επίσης γράψει μουσική για ταινίες όπως για το Pola X του Leos Karax (1999) και πιο πρόσφατα για το Vox Lux (2018) του Brady Corbet.

Στα νέα του θανάτου του Scott Walker ο Thom Yorke, για τον οποίο ο Walker αποτελεί μεγάλη επιρροή, έγραψε στο Twitter:

«Είμαι τόσο στενοχωρημένος να ακούω ότι ο Scott Walker πέθανε. Ήταν τεράστια επιρροή για τους Radiohead και για μένα, δείχνοντας πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και τις λέξεις. Τον συνάντησα μια φορά στο Meltdown, ήταν τόσο ευγενικός. Θα λείψει».

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!