Προσοχή: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Μετρό! Τέλος οριστικά οι τζαμπατζήδες!

Πώς θα το κάνουν;

Προσοχή: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Μετρό! Τέλος οριστικά οι τζαμπατζήδες!

Αλλαγές στη λειτουργία της επικύρωσης εισιτηρίων του Μετρό και ΗΣΑΠ στις πύλες εισόδου-εξόδου θα κάνει η ΣΤΑΣΥ για να μειωθεί το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής.

Έτσι, θα μπει τέλος στους τζαμπατζήδες. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο «χρόνος κλεισίματος» των πυλών θα μειωθεί σημαντικά με στόχο να μειωθεί το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής.

Στόχος είναι να μπει φρένο στους τζαμπατζήδες, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν τη χρονική διάρκεια που παρέμενε ανοιχτή η πύλη κατά την επικύρωση εισιτηρίου και ακολουθώντας κάποιον άλλο περνούσαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς εισιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη σε ορισμένους κεντρικούς σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ οι πύλες παραμένουν πλέον σημαντικά λιγότερο χρόνο ανοιχτές. Πρόκειται για τους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Συγγρού Φιξ» στο Μετρό και «Νεραντζιώτισσα» στον ΗΣΑΠ.

Πηγή: athensmagazine.gr

Έφτασε η ώρα για τη νέα γραμμή του Μετρό! Δείτε εδώ:

Είναι γεγονός: Η Γραμμή 4 του Μετρό ξεκινάει! Από Άλσος Βεΐκου έως το Γουδί!

Παιδί έπεσε στις ράγες του Μετρό στο Σύνταγμα!

Συναγερμός είχε σημάνει σε πυροσβεστική και αστυνομία όταν ενημερώθηκαν για πτώση παιδιού στις ράγες του Μετρό στο σταθμό Σύνταγμα.

Άμεσα δόθηκε εντολή για εκκένωση του σταθμού και διακοπή των δρομολογίων προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού του.



Το παιδί είχε διαφύγει της προσοχής της γιαγιάς του και το περιστατικό συνέβη πριν δύο χρόνια!

Περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr