Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας!

Νέα στοιχεία στην υπόθεση!

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας!

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο με το έγκλημα στη Ρόδο και την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη!

Νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ! Διαβάστε εδώ...

Σήμερα, ο ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Γρεβενών και την ανακρίτρια

Ο ίδιος φορώντας μία βερμούδα, αθλητικά παπούτσια και ένα φούτερ, ενώ βγαίνοντας από την κλούβα έχει σκυμμένο το κεφάλι αντικρίζοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν!

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε τον Έλληνα κατηγορούμενο μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και την σύλληψη του, καθώς όπως και τότε η μεταγωγή του έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος κλήθηκε από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσει τους κωδικούς του από τους δύο λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Πηγή: athensmagazine.gr

Nέες εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας!

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Το μυστικό κρύβεται στο facebook!

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι αποκαλύφθηκε σχετικά με τον ομαδικό βιασμό;

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με τον βιασμό της έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της είναι συγκλονιστικές.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξη.

Εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη

Στην ανακρίτρια φέρεται να είπε ότι μετά το συμβάν, η Ελένη Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Να σημειωθεί πως οι αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του νεαρού για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

undefined

Ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανακρίτρια μάλιστα θα διοριστεί ανεξάρτητος τεχνικός πραγματογνώμονας για να μπορέσει να γίνει έλεγχος και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!