Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτη είδηση: Απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στο...

Συναγερμός από την ΕΛ.ΑΣ!

Έκτακτη είδηση: Απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στο...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 27.03.2019 10:18
Follow us on Google News

Δύο απειλητικά τηλεφωνήματα έγιναν πριν από λίγη ώρα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών.

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στην ιστοσελίδα zougla.gr στις 9:15 και το δεύτερο στον ΑΝΤ1 στις 9:19. Διαβάστε παρακάτω...

Ο άγνωστος που τηλεφώνησε ανέφερε πως η βόμβα θα εκραγεί σε 45 λεπτά. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες των ΤΕΕΜ και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Περισσότερα σε λίγο...

Συμβαίνει τώρα! Έκρηξη με τραυματίες και κατεστραμμένα αυτοκίνητα!

Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε πριν λίγο.

Οι τεχνικοί έχουν μπλοκάρει την περιοχή και προσπαθούν να μάθουν πώς συνέβη η έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του sputniknews.com από την έκρηξη υπήρχαν τραυματισμοί πολιτών. Η έκρηξη σημειώθηκε στην βιομηχανική περιοχή Vinsta, στην Στοκχόλμη, στην Σουηδία και η Αστυνομία κατέφθασε στο σημείο αμέσως μετά από τηλεφωνήματα περίοικων που άκουσαν τον δυνατό κρότο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοκίνητα και προσόψεις κτηρίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από την ισχύ της έκρηξης. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν μερικοί άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Οι περισσότεροι ήταν σε κατάσταση σοκ με τους τραυματισμούς να μην προκαλούν ανησυχία.

O χάρτης από το σημείο της έκρηξης στην Σουηδία

Σεισμός τώρα στην Αθήνα!

Το επίκεντρο εντοπίζεται στη Λυκόβρυση, και πιο συγκεκριμένα 12 χλμ. βόρεια βορειοανατολικά της Αθήνας.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων.

Δείτε το επίκεντρο του σεισμού, όπως το κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών:

Σεισμός στην Αθήνα τώρα

Αλλαγή ώρας; Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα!

Η απόφαση της Ολομέλειας του Σώματος σημαίνει ότι η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα!

Τα ξημερώματα αυτής της Κυριακής πάντως, η ώρα θα αλλάξει!


Με ψήφους 410 υπέρ και 192 κατά η ολομέλεια ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού («TRAN») για τη διακοπή του ισχύοντος συστήματος εξαμηνιαίων αλλαγών της ώρας, μεταξύ της εποχής του καλοκαιριού και του χειμώνα.

Το 2018, το Κοινοβούλιο είχε ζητήσει τη διεξοδική αξιολόγηση των υφιστάμενων ρυθμίσεων, αναφέροντας μελέτες που υποδεικνύουν τις αρνητικές επιπτώσεις της αλλαγής της ώρας στους ανθρώπους καθώς και ανησυχίες που εκφράζονται από πρωτοβουλίες πολιτών. Οι ευρωβουλευτές καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει αν και κατά πόσον η αλλαγή της ώρας σε θερινή ή χειμερινή επηρεάσει την κοινή εσωτερική αγορά της ΕΕ.

Η απόφαση της Ολομέλειας του Σώματος σημαίνει ότι η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη-μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς. Πλέον θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με το Συμβούλιο της ΕΕ (θα συμμετέχουν οι αρμόδιοι υπουργοί των κρατών - μελών).

Σημειώνεται πάντως, ότι με δεδομένο ότι η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου έχει εφαρμογή από το 2021, αυτή την Κυριακή τα ξημερώματα η ώρα θα αλλάξει και τα ρολόγια θα δείξουν μία ώρα μπροστά.

Έκτακτο! Σεισμός τώρα στη Ζάκυνθο! Ταρακουνήθηκε το νησί!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

TAGS
Share