Πέρασαν χειροπέδες στον μεγαλύτερο χονδρέμπορο κοκαΐνης στην Αθήνα!

Πρόκειται για τον...

Πέρασαν χειροπέδες στον μεγαλύτερο χονδρέμπορο κοκαΐνης στην Αθήνα!

Στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ένας από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους κοκαΐνης της Αθήνας.

Ο 34χρονος που είχε έρθει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα και είχε “λευκό” ποινικό παρελθόν εισήγαγε καθαρή κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική, την έσπαγε για να τριπλασιάζει το βάρος της και στη συνέχεια τη μοίραζε στα κυκλώματα για ρίξουν τη λεγόμενη “λευκή κυρία” στα σαλόνια της Αθήνας. Διαβάστε παρακάτω...

Όμως μια πληροφορία που έφθασε στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κινητοποίησε τους αξιωματικούς και με μια επιχείρηση που πραγματοποίησαν αργά το βράδυ στο Μοσχάτο κατάφεραν να μπλοκάρουν τον χονδρέμπορο να του περάσουν χειροπέδες και να κατασχέσουν το εμπόρευμα που έκρυβε σε καβάντζα δίπλα από το σπίτι όπου διέμενε με την αδερφή του.

Δεκατρία κιλά καθαρής κοκαΐνης τα οποία είχαν εισαχθεί από τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής τα οποία δεν είχαν ανοιχτεί ακόμα προκειμένου να “σπάσουν” και να τριπλασιαστούν αξίας που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν : 13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνη , 510 γραμμάρια ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας και ένα ζεύγος κλειδιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, συνεχίζουν τις έρευνες ψάχνοντας το δίκτυο που είχε στήσει ο 34χρονος για να σπρώχνει την κοκαΐνη στην Αθήνα.

Οι εξελίξεις για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι! Διαβάστε εδώ:

Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Ραγδαίες εξελίξεις! Η απόφαση του εισαγγελέα για την ηθοποιό και τον παρουσιαστή!

Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Στο φως της δημοσιότητας οι απολογίες της ηθοποιού και του παρουσιαστή που εμπλέκονται!

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε από το δικαστήριο την πλήρη απαλλαγή των τεσσάρων μετόχων του καταστήματος, μεταξύ των οποίων γνωστός παρουσιαστής και γνωστή ηθοποιός για την υπόθεση κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Για τον πέμπτο μέτοχο, 55χρονο επιχειρηματία, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για το αδίκημα της συμμετοχής σε συμμορία, κατά μετατροπή του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR έφερε στο φως της απολογίες τόσο της ηθοποιού, όσο και του παρουσιαστή, δηλώνοντας και οι δυο αθώοι, και πως δεν έχουν καμία σχέση.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία και παρασκήνιο για την υπόθεση κοκαΐνης!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της νεαρής Ειρήνης Μελισσαροπούλου του 21 χρόνου μοντέλου που τώρα απολαμβάνει την ελευθερία του,αλλά πέρασε 17 μήνες στις φυλακές στο Χονγκ Κονγκ, έρχονται στη δημοσιότητα!

Πιο ήταν το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου στο Χονγκ Κονγκ που οδήγησε στην αθώωση της ειρήνης; Πέρα από το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας και το καθαρό ποινικό μητρώο μέτρησε και το εξής! Διαβάστε παρακάτω....

Αποκαλύπτουμε ότι μέτρησε εξαιρετικά η μη ύπαρξη δακτυλικών αποτυπωμάτων η γενετικού υλικού στο δέμα με την κοκαΐνη που μετέφερε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

Επίσης το γεγονός ότι αφίχθη η Ειρήνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με εντυπωσιακή αμφίεση δηλαδή κοντή φούστα εντυπωσιακό μπουφάν κλπ μέτρησε εξαιρετικά!

Σκέφτηκαν δηλαδή οι ένορκοι ότι όταν κάποιος θέλει να μεταφέρει ναρκωτικά προσπαθεί πάντα να περάσει απαρατήρητος και όχι να τραβάει τα βλέμματα πάνω του! Έπαιξε ρόλο επίσης ότι βρέθηκαν ελάχιστα χρήματα επάνω της αλλά και ότι κατευθείαν με το που την συνέλαβαν ανέφερε το πρόσωπο που την παγίδευσε χωρίς να το σκεφτεί ούτε λεπτό!

Όλα αυτά τα παραπάνω που σας αναφέρουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr μέτρησαν στο σκεπτικό αποφυλάκισης της νεαρής πανέμορφης κοπέλας.

Δείτε περισσότερα Κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!