Γνωστός δημοσιογράφος επέζησε από αεροπορική τραγωδία και πέθανε στο γήπεδο!

Έπαιζε ποδόσφαιρο και έχασε τη ζωή του!

Γνωστός δημοσιογράφος επέζησε από αεροπορική τραγωδία και πέθανε στο γήπεδο!

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στο αεροπλάνο της αεροπορικής τραγωδίας με την ομάδα της Τσαπεκοένσε, όμως πέθανε παίζοντας με τους φίλους του ποδόσφαιρο.

Σώθηκε από το αεροπορικό, όμως έπαθε ανακοπή καρδιάς μέσα στο γήπεδο! Διαβάστε παρακάτω...

Ο 46χρονος βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με φίλους, όταν ξαφνικά υπέστη καρδιακή προσβολή, η οποία οδήγησε στον θάνατό του.

Ο λόγος για τον Ραφαέλ Χένζελ, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή, παίζοντας ποδόσφαιρο.

 Γνωστός δημοσιογράφος επέζησε από αεροπορική τραγωδία και πέθανε στο γήπεδο!

Θλίψη για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Διαβάστε εδώ:

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Πέθανε η σύζυγός του - Συγκλονισμένος ο δημοσιογράφος!

Πένθος στα ΜΜΕ! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Θλίψη στην τοπική κοινωνία και ειδικά στον δημοσιογραφικό κόσμο τόσο της Λάρισας όσο και της Κεντρικής Ελλάδας σκορπίζει η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα μετά από γενναία μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Βάλλας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1956. Σπούδασε ιταλική φιλολογία, όμως τον κέρδισε οριστικά η δημοσιογραφία. Συντάκτης της «Ελευθερίας» Λάρισας από το 1986.Διαβάστε παρακάτω...

Μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και επί σειρά ετών συνδικαλιστής. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια της ΠΟΕΣΥ και δημοσιογραφικούς αγώνες.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Δημήτρης Χορταργιάς:

«Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Βάλλας, μέλος μέχρι πρότινος του Δ.Σ. έφυγε από κοντά μας σήμερα. Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων για τον εξαίρετο συνάδελφο μας»

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!