Τραγωδία! Συντριβή αεροσκάφους με τρεις νεκρούς!

Σοκ προκαλεί η είδηση!

Τραγωδία! Συντριβή αεροσκάφους με τρεις νεκρούς!

Σοκ προκαλεί η είδηση συντριβής αεροσκάφους στην Γερμανία!

Η συνιδιοκτήτρια της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 Νατάλια Φίλεβα σκοτώθηκε σήμερα, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε έπεσε. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, το αεροπλάνο Epic-LT της Φίλεβα συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Έγκελσμπαχ της Φραγκφούρτης-αμ-Μάιν.

Μια υψηλόβαθμη πηγή της εταιρείας διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαινε επίσης ο πατέρας της όχι όμως και ο σύζυγός της, ο γενικός διευθυντής της S7, Βλαντισλάβ Φίλεβ.

Τραγωδία Mall: "Ήταν πάρα πολύ άσπρη και..." - Ανατριχιαστική αποκάλυψη από αυτόπτη μάρτυρα!

Η 55χρονη Φίλεβα συνόδευε τον πατέρα της στη Γερμανία όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, το εξαθέσιο αεροπλάνο κατέπεσε σε έναν αγρό και τυλίχθηκε στις φλόγες, κοντά στο Έγκελσμπαχ. Ο πιλότος και οι δύο επιβάτες του σκοτώθηκαν.

Τα αίτια του δυστυχήματος μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία Mall: Ραγδαίες εξελίξεις στην αυτοκτονία της γυναίκας! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Ραγδαίες εξελίξεις στην αυτοκτονία της γυναίκας στο Mall. Οι αποκαλύψεις σοκάρουν!

Η αυτοκτονία της 47χρονης γυναίκας μέσα στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Διαβάστε παρακάτω...

Υπενθυμίζεται ότι μία 47χρονη γυναίκα, η οποία μιλούσε έντονα στο κινητό της τηλέφωνο, έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Τραγωδία Mall: Αυτό είναι το σημείο που έπεσε νεκρή η 40χρονη!

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους και προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του Εμπορικού κέντρου, φαίνεται η άτυχη γυναίκα να βρίσκεται στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας στο 3ο επίπεδο του κέντρου, να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο έντονα και στην συνέχεια να ανεβαίνει στην κουπαστή του διαχωριστικού και να βουτά στο κενό.

Τραγωδία Mall: "Ήταν πάρα πολύ άσπρη και..." - Ανατριχιαστική αποκάλυψη από αυτόπτη μάρτυρα!

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, πρόκειται για μία 47χρονη από την Λέσβο, η οποία εργαζόταν σε μεγάλη ασφαλιστική Εταιρεία και η μητέρα της το τελευταίο διάστημα διαμένει σε χωριό της Εύβοιας.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Τραγωδία Mall: Σε αυτοκτονία καταλήγουν οι αρχές! Το τηλεφώνημα που την ώθησε στον θάνατο

Σε αυτοκτονία, μάλλον, αποδίδουν μέχρι στιγμής οι αρχές την τραγωδία που έλαβε χώρα στο Mall! - Το τηλεφώνημα που ώθησε την γυναίκα στον θάνατο

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο Mall στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ αναζητά η αστυνομία. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 όταν μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου στο κενό. Αμέσως διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου άφησε και την τελευταία της πνοη.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα με την μικρή της κόρη που πόσταρε αμέσως μετά μία μαύρη εικόνα «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» έγραψε.

Τραγωδία Mall: Σε κατάσταση σοκ γνωστή τραγουδίστρια! Είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο!

Τέλος τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr